Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 21 Iulie 2015.

FC Botoșani a terminat la egalitate, în ultima partidă a etapei a doua, cu FC Viitorul

FC-Botosani-Viitorul-2-2FC Viitorul a terminat la egalitate, scor 2-2, în deplasarea de la Botoșani cu echipa locală, FC Botoșani, în ultima partidă disputată luni, a Ligii 1.

După primele două etape, ambele echipe se plasează pe locurile 6 și 7 în clasament, cu câte două puncte, despărțite de golaveraj.

Pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi, au marcat Bogdan Mitrea (minutul 4) și Ioan Filip (minutul 33), în timp ce pentru formația gazdă antrenată de Leo Grozavu, a înscris Marius Croitoru (minutele 19 și 56).

Echipa FC Botoșani, a evoluat puțin cam obosită, după deplasarea grea de joi cu Legia Varșovia, unde a și pierdut cu 1-0, din cadrul turului 2 preliminar al Europa League. Returul acestui meci va avea loc la Botoșani, joi de la orele 20:00, iar în caz de calificare va evolua în turul 3 cu învingătoarea dintre Kukësi/Mladost Podgorica.

După meci, autorul dublei din echipa botoșeneană, Marius Croitoru a declarat la Digi Sport următoarele: "Am jucat în această seară cu o echipă bună a campionatului. Am fost conduși de două ori, am reușit să revenim, ceea ce, zic eu că nu este ușor, chiar dacă am jucat acasă. Venim după un joc la 3-4 zile, dar asta nu este o scuză. Băieții au dat tot ce au putut în teren, merită toate aprecierile. Ne dorim ca după acest parcurs bun, să ne calificăm într-o fază superioară a Europa League. Scorul de 1-0 din deplasarea cu Legia, ne dă speranțe de calificare. Nu plecam ca favoriți, dar am luptat pe teren, pentru ca rezultatul să ne dea posibilitatea de a juca acasă, cu calificarea pe masă".

Gheorghe Hagi, a spus la flash-interviul de după meci următoarele: "A fost un joc foarte bun practicat de ambele echipe, deschis, cu goluri. Și ei puteau să câștige, și noi puteam să câștigăm. FC Botoșani este un adversar bun, care joacă foarte bine acasă. Este greu să câștigi la Botoșani. Eu am fost aproape, am făcut un meci din punctul meu de vedere bun, iar dacă gestionam anumite momente bine, puteam să câștigăm cele trei puncte. Meciul cu Dinamo din etapa următoare, este unul important contra unei echipe de tradiție și sperăm să câștigăm".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.