Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 24 Februarie 2016.

FC Barcelona, învinge Arsenal cu 2-0 și este la un pas de calificare în sferturile Ch. League

Arsenal-Barca, 0-2 FC Barcelona învinge în deplasare cu scorul de 2-0, echipa Arsenal Londra, în prima manșă a optimilor Champions League, disputate marți la Londra, prin golurilor marcate de Lionel Messi în partea a doua a reprizei secunde.

Primul gol din minutul 71, a fost marcat pe un contraatac în mare viteză, Neymar a ales să paseze lui Messi, aflat nemarcat în careu, care a reluat în plasă fără preluare. Golul al doilea a fost marcat din penalty, obținut și transformat de același Messi. Faultul lui Flamini asupra lui Messi, a fost indiscutabil.

FC Barcelona, a avut o posesie de 65/35, iar jucătorii au pasat între ei de 731 ori, față de 361 pase ale celor de la Arsenal.

Managerul echipei Arsenal, Arsene Wenger, a declarat după meci la BT Sport: "Barcelona este o echipă mare. Am consumat multă energie în joc și tehnic am fost peste medie. În mod realist, este foarte, foarte dificil, dacă nu imposibil. Trebuie să mergem acolo și să luptăm. Am avut șanse, dar nu am înscris".

Luis Enrique, tehnicianul echipei FC Barcelona a spus: "Sunt mulțumit de joc. Nu a fost nimic să nu-mi fi plăcut. Rezultatul este foarte bun, dar în meciul retur, Arsenal va trebui să iasă la atac pentru a câștiga."

Autorul celor două goluri, Lionel Messi, a declarat, conform ziarului Marca: "Am practicat un joc foarte bun împotriva unei echipe foarte bune. Sunt fericit pentru jocul nostru colectiv. Știam despre Arsenal că în prima jumătate a meciului sunt foarte puternici din punct de vedere fizic, dar știam că nu pot ține ritmul în a doua repriză."

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.