Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 15 Mai 2016.

FC Barcelona a câștigat campionatul în Primera División, după o luptă strânsă

FC Barcelona, campioana editia 2015-2016 Prin victoria din deplasare, din ultima etapă a ediției de campionat spaniol, scor 3-0 cu Granada, FC Barcelona a câștigat al 24-lea titlu din istorie. Numai în ultimii 8 ani, a câștigat titlul de campioni de 6 ori.

În acest sens, Iniesta a spus: "Am suferit până la sfârșitul sezonului, dar este glorios, să câștigi șase titluri în opt ani, cu acelasi stil."

Podiumul clasamentului spaniol arată după cele 38 etape astfel: Locul 1, FC Barcelona, 91 puncte; 2. Real Madrid, 90 puncte; 3. Atletico Madrid, 88 puncte; 4. Villarreal, 64 puncte (cu un joc mai puțin).

Cum și Real Madrid a câștigat sâmbătă în deplasare, scor 2-0 cu La Coruna, lupta pentru titlu, s-a dus până în ultimul minut al etapei. La fel și ocupanta locului 3, Atletico a câștigat acasă cu Celta Vigo, scor 2-0.

Antrenorul echipei campioane, Luis Enrique, a spus: "A fost un titlu meritat, am jucat foarte bine pe parcursul sezonului plin, am fost pe primul loc, de mai multe săptămâni, am arătat valoare, iar echipa cea mai consistentă a meritat să câștige titlul. Sunt fericit pentru jucători, pentru fani, pentru club. Fanii au avut ceva de suferit pe final"

Antrenorul echipei rivale, Real Madrid, Zinedine Zidane, care a câștigat 21 din cei 26 de partide, de când a preluat echipa, a declarat: "Toți suntem dezamăgiți, dar cu 38 de zile de meciuri jucate, nu mai putem schimba nimic acum. Barcelona a meritat să câștige La Liga."

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.