București, 13 Ianuarie 2019

Eusebio Sacristán (Girona): „Am jucat la victorie, dar nu a fost posibil”

../Imagini-dec-2019/Girona-Alaves-1-1

Sâmbătă, la Girona, pe stadonul Municipal de Montilivi, în prezența a 10300 spectatori, într-o partidă din La Liga, a etapei a 19-a, ce se anunța destul de echilibrată, Girona s-a confruntat cu Alaves, rezultatul final fiind 1-1.   

Christian Stuani a deschis scorul în minutul 12, printr-o execuție remarcabilă din foarfecă, pentru Girona, în timp ce Borja Baston, a reușit egalarea în minutul 50, în urma unui șut bine plasat din interiorul careului.

După acest rezultat, Alaves ocupă provizoriu locul 4, cu 32 puncte, ce îi poate asigura prezența în Liga Campionilor, iar Girona se situează provizoriu pe locul 8, cu 24 puncte.

Tehnicianul echipei Girona, Eusebio Sacristán, a declarat după meci, conform cotidianului AS, următoarele: „Am jucat la victorie, dar nu a fost posibil. Nu avem scuze, pentru rezultatul înregistrat, dar vom continua să lucrăm cu aceeași mentalitate pentru a obține victorii. După golul egalizator al celor de la Alaves, echipa noastră a avut reacție”.

De partea cealaltă, tehnicianul echipei Alaves, Abelardo Fernández, a declarat: "Niciun jucător de la Alaves nu și-ar fi închipuit că a va termina turul pe locul al patrulea. Trebuie să sărbătorim și să apreciem ceea ce fac jucătorii mei. Este foarte dificil să ne menținem în ceea ce facem, dar sper că nu vor fi probleme. În cazul în care echipa continuă să arate această imagine, eu sunt sigur că vom avea un sezon mare“.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Razvan-Lucescu-Dec-2018

Citește și: Răzvan Lucescu: „Toți marii antrenori din lume, au trecut prin astfel de situații”

După un sezon excelent încheiat cu PAOK, în campionatul Greciei, un singur egal înregistrat și 13 victorii, antrenorul Răzvan Lucescu...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X