București, 03 Mai 2018

Eusebio Di Francesco, după dubla cu Liverpool: „Când faci greșeli, nu trebuie să existe regrete”

Dzeko-Roma-Liverpool

Eusebio Di Francesco, antrenorul echipei Roma, a declarat miercuri, după victoria insuficientă pentru accederea în finala UCL, scor 4-2, împotriva Liverpool, conform Corriere dello Sport, următoarele: "Când faci greșeli, nu trebuie să existe regrete. Să nu uităm că am fost la prima experiență în Liga Campionilor, Roma nu este obișnuită cu aceste meciuri. Am făcut acest lucru, chiar dacă puteam realiza mai mult. Trebuia să credem mai mult, așa cum am marcat de trei ori cu Barcelona, ​​am fi putut marca de patru ori cu Liverpool și ocaziile avute au arătat-o. Dar baietii au facut ceva extraordinar, nu le-a fost ușor, dar am avut o reactie bună împotriva unui Liverpool mare. Am jucat aproape perfect, față de, cea ce nu am făcut în Anglia, unde în 45 de minute am distrus munca făcută anterior. Acum este important să ne întoarcem la Liga Campionilor, putem evolua în această competiție, în ciuda multor tineri. Dar nu mă mulțumesc cu atât, trebuie să facem mai mult".

Reamintim că pentru Finala UEFA Champions League, ediția 2017/2018, care se va disputa la Kiev, Sâmbătă 26 Mai, orele 21:45, s-au calificat Real Madrid și Liverpool.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii