căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

19 iunie 2012

Euro 2012: Presa spaniolă îngrijorată de performanţa contra Croaţiei. Presa croată acuză: “arbitrul Stark ne-a eliminat”

Presa iberica si-a exprimat azi perplexitatea fata de performanta reprezentativei spaniole din meciul de ieri cu Croatia, pe care l-a castigat cu 1-0, riscand insa sa fie eliminata din competitie.

“Trebuie sa suferim ca sa devenim campioni” a fost unul din titlurile ziarului iberic Marca dupa meciul disputat de Furiile Rosii. Prima pagina a ziarului continua: “O nationala care a riscat serios sa se intoarca acasa si care a suferit pentru a termina pe primul loc”. Potrivit ziarului As, Spania a fost norocoasa pentru ca l-a avut pe Iker Casillas ca portar si pe Iniesta ca si mijlocas: “A fost greu deoarece Croatia a inchis toate gaurile. A reusit sa dicteze jocul fotbalistilor spanioli si ne-a deconcentrat”. Potrivit ziarului Sport, nationala Spaniei a evoluat “ca si Barcelona fara Messi: cu superioritate, cu molta posesie a mingii, insa putine ocazii de gol”. Cei de la El Pais l-au laudat mult pe Casillas, declarand ca prestatia sa “a evitat capitularea” si adaugand ca Spania s-a calificat in sferturi in “in ciuda tuturor greutatilor si multumita interventiilor capitanului ei”.

In schimb, presa croata a gasit deja vinovatul eliminarii reprezentativei sale de la Euro 2012: arbitrul german Wolfgang Stark. “Am fost eliminati de arbitru” este titlul preferat azi de ziarele din Croatia. In special, arbitrul este vinovat deoarece nu ar fi a acordat doua penalty-uri evidente nationalei antrenata de Slaven Bilic.

 

Cele mai bune 

Bogdan Marinescu; imagine www.GSP.ro   

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash