București, 22 Septembrie 2018

Etapa a 9-a│Dinamo pierde al treilea meci consecutiv și se poziționează provizoriu pe locul 10

Iasi-Dinamo-1-0-et-9

Vineri la Iași, într-un meci din etapa a 9-a, Politehnica învinge Dinamo, scor 1-0, după o prestație slabă a jucătorilor dinamoviști, în frunte cu Dan Nistor, care a fost înlocuit la pauză. Flores a marcat singurul gol al meciului, în minutul 38, pe un contraatac.

Hanca a ratat incredibil în minutul 82, șutând peste poartă din 7 metri. Dinamo pierde astfel, al treilea meci consecutiv, iar soarta antrenorului Florin Bratu este incertă. Ionel Dănciulescu, Director Executiv la Dinamo, și-a anunțat demisia înaintea startului partidei de la Iași.

După meci, antrenorul dinamovist Florin Bratu, l-a criticat în termeni duri pe mijlocașul Dan Nistor, pentru prestațiile din ultimele meciuri, spunând despre acesta că nu mai jocă nimic de când a fost ofertat de FCSB și nu i s-a permis transferul. Astfel, la televiziunea Digi, Florin Bratu a declarat următoarele: „Sunt foarte supărat pe ceea ce s-a întâmplat în timpul jocului. Din păcate, lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme, de când, căpitanul nostru de echipă, Dan Nistor, a avut acea propunere de la Steaua. Din păcate, atunci s-a destabilizat totul. Am încercat să am discuții cu el. Nu a reușit să se mobilizeze și vreau să vă spun că, el în momentele acelea a venit și mi-a spus că vrea să plece la Steaua și să-l lăsăm, că este o oportunitate foarte mare pentru el, că i se dau 100 mii la semnătură, 15 mii pe lună. Din momentul acela, practic el nu a mai fost Dan Nistor, mi-a destabilizat tot vestiarul, pentru că, am foarte mulți tineri, cu care el vorbește numai de bani în fiecare zi, numai de zeci de mii de euro, numai că el nu mai vrea să joace dacă nu i se mărește contractul, dacă nu i se dau bani.”

„Din păcate, acest băiat, a reușit să destabilizeze și să distrugă o muncă, pe care eu am făcut-o aici și am construit-o. Îmi pare rău și le cer scuze și lui Cosmin Contra și lui Adrian Mutu, pentru că am ignorat mesajul lor, când am venit prima dată la Dinamo. Mi-au spus: Ai grijă cu Nistor! Am multe de învățat în continuare”, a spus în încheiere Florin Bratu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Cosmin-Contra-6-sept-2018

Citește și: Cosmin Contra: Ar fi extraordinar să câștigăm această grupă din Liga Națiunilor

În fieful Echipei Naționale a României, Centrul Național de Fotbal din Mogoșoaia, a avut loc joi, antrenamentul oficial, urmat de,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X