București, 30 Septembrie 2018

Etapa a 10-a, FC Voluntari- FC Botoșani, 1-1 │ Un egal care nu ajută niciuna dintre echipe

Voluntari-Botosani-1-1-et-10

Sâmbătă, în singurul meci programat din etapa a 10-a, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, formația locală FC Voluntari a terminat la egalitate cu FC Botoșani, două echipe în suferințe de puncte, dacă privim clasamentul Ligii 1.

Pentru FC Voluntari, a deschis scorul din penalty, în minutul 36, Laidouni, pentru ca, Chitoșcă să marcheze golul egalizator în minutul 80, pentru Botoșani. De menționat este faptul că ilfovenii au evoluat în 10 oameni, din minutul 51, Malfleury a primit cel de-al doilea cartonaș galben, fiind eliminat.

După cum au evoluat lucrurile în repriza secundă, putem spune că, botoșenenii au pierdut două puncte la Voluntari, având și om în plus pe teren, fiind și cu ajutorul vântului puternic din spate, s-au întrecut în ratări. Cea mai mare ocazie de gol a moldovenilor, a fost cea din minutul 90+2, prin Mihai Roman II, atunci când mingea trimisă puternic cu capul, a fost respinsă de portarul Vâtcă, de sub bară.

După acest rezultat, FC Voluntari rămâne în continuare pe ultima poziție din clasament, cu numai 4 puncte, iar FC Botoșani, se poziționează pe locul 12, de baraj, cu 9 puncte. Etapa următoare va fi pentru botoșeneni, una pentru evadarea din zona fierbinte a clasamentului, inclusiv a locului de baraj, când se vor confrunta acasă cu Dinamo.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Faza-meci-CFR-FCSB-1-1-et-8

Citește și: Remiza dintre CFR Cluj și FCSB, nu-l mulțumește pe finanțatorul Becali și își critică dur echipa

După egalul obținut de FCSB la Cluj, în partida din etapa a 8-a, disputată Duminică, finanțatorul echipei bucureștene, Gigi Becali își critică...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X