Etapa 1-playoff ǀ U Craiova obține victorie cu Gaz Metan și egalează la puncte CFR Cluj

București, 02 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Craiova-Gaz-2-1.jpg

Pe stadionul Ion Oblemenco, într-o partidă din cadrul etapei 1, a playoff-ului Ligii 1, disputată duminică, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1, în fața echipei Gaz Metan Mediaș.

Arbitrul de centru Horațiu Fesnic, nu a avut o partidă tocmai ușoară, trebuind să acorde în primele 9 minute câte un penalti fiecărei echipe. Mai întâi, U Craiova a transformat penalti-ul obținut de Andrei Ivan (min. 3), prin Alexandru Cicâldău, apoi Marius Constantin a marcat din penalty-ul obținut de Sergiu Buș (min. 9), pentru Gaz Metan.

Golul victoriei echipei din Bănie, a fost unul destul de frumos, realizat de Valentin Mihăilă, în minutul 27, din pasa lui Dan Nistor. Mihăilă a fost declarat omul meciului, el a mai oferit o pasă ideală de gol (min 53), lui Andrei Ivan, care a ratat din 6 metri.

După acest rezultat, U Craiova trece cel puțin provizoriu pe prima poziție a clasamentului, cu 26 puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care are cu un joc mai puțin disputat. Gaz Metan staționează pe locul 5, cu 22 puncte, poziție pe care s-ar putea să o piardă, în cazul în care Astra Giurgiu nu va pleca învinsă de la Cluj, după partida cu CFR, de luni.

Declarația atacantului echipei U Craiova, Valentin Mihăilă, după victoria cu Gaz Metan

La finalul partidei, atacantul Universității Craiova, Valentin Mihăilă, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Este bine că am reușit să luăm cele trei puncte, acest lucru ne doream de la bun început. Am jucat bine în prima repriză, iar în cea de-a doua am suferit puțin, dar este bine că am câștigat și că am luat cele trei puncte puse în joc. Aveam nevoie să începem playoff-ul cu încredere și acum ne gândim la meciul din Cupa României.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X