Megamenu for Bootstrap
 


București, 22 Octombrie 2017

Eric marchează cu o execuție de excepție și FC Viitorul obține victoria cu CFR Cluj

Eric-de-Oliveira-2017

Într-un meci al etapei a 15-a, din Liga 1, disputat sâmbătă la Ovidiu, FC Viitorul a învins liderul clasamentului, CFR Cluj, scor 1-0, autorul golului, Eric De Oliveira, decarul pe care și l-a dorit Gheorghe Hagi la echipă.

Eric a reușit să marcheze din lovitură liberă de la 25 metri, executată magistral la vinclul porții lui Arlauskis. Meritul incontestabil în „resuscitarea” lui Eric este al antrenorului Gheorghe Hagi, care, la fel ca și Mircea Lucescu, pe când antrena Rapidul, reușise același lucru cu Dănuț Lupu.

Centralul partidei, Sebastian Colțescu a luat două decizii controversate, cîte una în defavoarea fiecărei echipe. Astfel în minutul 12, nu a acordat un penalty pentru CFR Cluj, la faultul lui Hodorogea asupra lui Deac și în minutul 42, la faza premergătoare din care Eric a marcat, nu a acordat cartonașul roșu lui Vinicius, pentru fault în calitate de ultim apărător asupra lui George Țucudean.

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după terminarea partidei, la postul TV Digi, următoarele: „A fost un meci mare, cu o echipă mare, unde, în afară de jocul nostru, trebuia foarte mult să ne adaptăm la adversar, un adversar puternic, cu jucători cu experiență, care știu fotbal. Le-am scris pe tablă, că trebuie să ne autodepășim, să facem un meci mare și cu minge și fără minge, să luptăm. Am jucat și mai direct, adică ne-am adaptat la adversar și cred că am făcut-o bine. Victoria nu are nici-un secret, noi creștem. Noi în fiecare an, schimbăm cel puțin 10 jucători și în primele două luni, până ne omogenizăm ajungem în Septembrie și se pare că lucrurile încep să meargă bine.”

„Obiectivul nostru, este întotdeauna, să rămânem în prima ligă și după aceea să facem un fotbal bun, pentru că, promovăm tineri, avem obiectivele noastre. Mai luăm câte o bătaie, mai luăm și goluri, dar toate pentru a crește. Suntem o echipă care crește și propune jucători și resuscitează jucătorii care au probleme. Eric este un jucător special, este un decar adevărat, așa cum a fost Cernat, cum l-am avut pe Dică”, a mai spus Gheorghe Hagi, în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii