Eric: Trebuie să rămânem încrezători
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Eric: Trebuie să rămânem încrezători

Pandurii-DneperBucuresti, 20 septembrie 2013. În debutul Grupelor Europa League, Pandurii a fost învinsă de către formația ukraineană FC Dnipro cu 1-0. Echipa condusă de Pustai, a jucat cu multe emoții și nu șiăa creat ocazii prea multe de gol.

După meci, Eric a declarat pentru Digi Sport: "Trebuie să rămânem încrezători, am vrut să câștigăm, dar ne-a lipsit experiența. Putem să credem că va veni și victoria noastră. Dnepr este favorită în această grupă. Din păcate nu am reușit să marcăm din ocaziile pe care ni le-am creat. Am jucat de la egal la egal, chiar dacă posibilitățile financiare sunt mai mari pentru ei. Azi spun că meritam un egal".

Cristi Pusai, tehnicianul echipei Pandurii a spus la Sport.ro: "Puteam să facem puţin mai mult, dar din păcate am luat gol la fază fixă. De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Este o înfrângere cu un gust mult mai amar, deoarece am impresia că puteam face mai mult. Am întâlnit o echipă puternică, dar acţiunile lor din prima repriză au venit pe greşelile noastre. Dacă intram cu 0-0 la pauză era altceva. Trebuie să învăţăm din această înfrângere. Toate meciurile sunt grele, dar noi în deplasare jucăm bine. Nu l-am avut pe Matuleviciusîn această seară şi nu am avut forţă de pătrundere"

Următorul meci în grupe al echipei Pandurii este cu Pacos de Ferreira pe data de 3 octombrie.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash