Eric: Orice jucator doreste sa joace din trei in trei zile
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Eric: Orice jucator doreste sa joace din trei in trei zile

Pandurii-Pacos-0-0București, 13 decembrie 2013. Pandurii Tg. Jiu a disputat ultimul meci din Grupa E a Europa League joi, la Cluj cu Pacos de Ferreira. Meciul s-a terminat la egalitate, 0-0. Meciul nu a avut miza decât pentru poziția a treia din grupă.

Pandurii a terminat grupa pe ultimul loc și fără nicio victorie, cu numai două puncte.

După meci, atacantul echipei Pandurii, Eric de Oliveira a declarat la Dolce Sport următoarele "Am incercat sa marcam, dar nu a iesit, asta e. Cel mai greu e ca stim ca puteam mai mult. Nu meritam sa se arunce cu pietre in noi. Terenul a fost inghetat pentru ambele echipe, nu avem scuze.

Orice jucator doreste sa joace din trei in trei zile. Mai bine asa decat sa ne uitam la televizor. Vrem sa ne calificam in Europa League si la anul, daca nu in Champions League".

Antrenorul Cristi Pustai, a declarat la Digi Sport: ”A fost o experiență frumoasă, din care va trebui să învățăm foarte multe. Am încheiat cam în stilul nostru, prin acest joc plin de ocazii frumoase și ratări rarissime. Îmi pare rău că nu am câștigat, erau trei puncte importante pentru noi. Dar, trăgând linie, cred că a fost cel mai bun an al clubului, precum și pentru mine, ca antrenor.

Acum am avut un lot mai valoros, dar se pare că trebuie să fim mai atenți când pornim la un asemenea drum lung. Pentru că a fost un drum lung. Am jucat 32 de meciuri oficiale în acest sezon și mai avem două în campionat, deci încheiem cu 34! Nu am cum să nu invoc și starea de oboseală, unii jucători au strâns 27 de jocuri”.

Luni la orele 14:00 are loc tragerea la sorti pentru primavara Europa League, meciurile din saisprezecimi.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash