Eric Cantona a fost arestat de Poliția din Londra
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Eric Cantona a fost arestat de Poliția din Londra

Eric-CantonaBucurești, 13 martie 2014. Fostul atacant al lui Manchester United, Eric Cantona a fost arestat și  avertizat de către Poliția Metropolitană după ce ar fi atacat un om în Londra.

The Telegraph, dezvăluie că incidentul a avut loc miercuri, 12 Martie, în zona Primrose Hill și că în prezent se cunoaște victima fostului atacant al lui Manchester United, iar aceasta încearcă să depună plângere.

O declarație a Poliției Metropolitane pune: Poliția a fost chemată la Regents Park Road, NW1, la 12:55, miercuri 12 martie, în urma unei reclamații de altercație. Ofițerii de la Camden Borough au arestat sub suspiciunea de agresiune fizică, a unui bărbat în jur de 40 de ani.

El a fost luat în custodie și a avertizat ulterior pentru agresiune fizică. Victima, un bărbat, nu a avut nevoie de asistență medicală la locul faptei.

Nu e prima dată când Cantona a fost implicat într- o altercație fizică în Londra, după ce a fost condamnat de agresiune fizică pentru lovirea la Crystal Palace, a unui fan, Matthew Simmons în timpul unui meci de Premier League în ianuarie 1995. Ca detalii, din fapta din 1995, Cantona a fost inițial condamnat la două săptămâni de închisoare pentru atac fizic, înainte ca sentința să fie redusă la 120 de ore de muncă în folosul comunității. Asociația de Fotbal nu a privi cu amabilitate la această problemă, astfel francezul a primit și o interdicție de opt luni și o amendă de 10.000 de lire sterline si patru luni suspendarea dată lui de către United.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash