Energie Cottbus trebuie să plătească 40.000 de euro pentru abaterile fanilor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Energie Cottbus trebuie să plătească 40.000 de euro pentru abaterile fanilor

Fani-CottbusBucurești, 11 februarie 2014. Clubul Energie Cottbus, din a doua ligă germană trebuie să plătească o amendă mare pentru infracțiune fanilor săi. Instanța de sport a DFB a obligat clubul la o plată de 40.000 de euro. Aceasta este în istoria clubului cea mai mare amendă primită.

Energie Cottbus a fost amendată de către instanța de sport a DFB la o amendă record de 40.000 de euro, datorită abaterilor mai multor fani care au comis infracțiuni. Energie Cottbus se află pe ultimul loc (18) al Ligii a doua, la puncte distanță față de echipa Dresda clasată pe locul 17, fiind cu un picior să retrogradeze în Liga a treia. Din 2011 clubul a fost obligat să plătească un total de 120.000 de euro, conform Spiegel .

DFB pedepsit de această dată comportamentul fanilor echipei Cottbus care au folosit în meciurile din deplasare de la Dresda și Magdeburg materiale pirotehnice. În plus, au existat apeluri extrem de nesportive împotriva oaspeților la meciul de acasă împotriva echipei Ingolstadt.

Clubul a anunțat că șapte persoane au putut fi identificate în raport și acum se impune o interdicție pe stadion. În plus, Cottbus a deschis o acțiune civilă împotriva scandalagiilor.

"Pedeapsa este cel puțin la fel de alarmantă de faptul că există, adulți alături de tineri în rândul spectatorilor identificați pe stadion care au comis fărădelegi", a declarat Managerul clubului Cottbus, Normen Kothe. "Va fi afectat nu numai clubul nostru, dar și viitorul lor personal, este înfricoșător."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash