București, 02 Mai 2018

Emil Săndoi, după eșecul cu Mioveni: „Noi nu avem drept de promovare, chiar dacă am termina pe locul 3”

Emil-Sandoi-FC-Arges

Într-un meci al etapei a 32-a, din Liga a II-a, disputat marți la Pitești, pe stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeș a pierdut cu scorul de 1-0, cu echipa din același județ, CS Mioveni. Golul victoriei a fost marcat de Cosmin Alin Năstăsie, min 90+5.

După meci, Emil Săndoi, antrenorul echipei FC Argeș, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Am avut nenumărate ocazii, în care puteam să rupem echilibrul partidei. Îi felicit pe băieți pentru efortul pe care l-au depus, am făcut o singură greșeală în faza defensivă. Noi nu avem drept de promovare, chiar dacă am termina pe locul 3. Acesta este un obiectiv al nostru, să terninăm pe un loc fruntaș. Încercăm până la final, nu este totul pierdut, se joacă. Mă nemulțumește acest rezultat, pentru că dacă am fi întâlnit o echipă mai bună, să fi creat mai multe ocazii, să merite victoria, atunci, acesta este fotbalul și trebuie să accepți. Este greu de digerat asemenea rezultat!”

„O să mergem la Sibiu acum, acolo va fi un derby, echipa de pe locul 2 cu echipa de pe locul 4, este posibil orice. Pentru barajul dintre o echipă din Liga a 2-a, care termină pe locul 3 cu o echipă din Liga a 1-a, este destul de dificil. Există o diferență și având în vedere că sunt două manșe, bineînțeles că echipa din prima ligă are prima șansă”, a mai spus Emil Săndoi în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii