Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 21 Martie 2016.

Egalul dintre Dinamo și Pandurii, scor 1-1, avantajează pe Astra Giurgiu

Dinamo-Pandurii, 1-1Dinamo și Pandurii, au terminat la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a treia din play-off, care a avut loc duminică, pe stadionul din Ștefan Cel Mare, scorul avantajând echipa condusă de pe bancă de Marius Șumudică, Astra Giurgiu, aflată pe primul loc al clasamentului.

Dinamo a deschis scorul cu șapte minute înainte de pauză, prin Antun Palic, în urma unui șut puternic pe jos din afara careului și a fost egalată, când aproape nimeni nu se mai aștepta, în ultimul minut al jocului, datorită golului înscris de golgheterul Ligii 1, Ioan Hora, cu un șut bine plasat din interiorul careului.

Adrian Ropotan, mijlocașul echipei Pandurii, convocat de selecționerul Anghel Iordănescu, pentru amicalele cu Lituania și Spania, a declarat după meci la postul de televiziune Digi, următoarele: "Am avut un penalty clar neacordat, am avut mai multe faze decât Dinamo, care în afara golului, nu știu dacă au contat în acest meci. Am câștigat un punct, dar suntem dezamăgiți că nu am putut să luăm cele trei puncte. Am avut destule ocazii să putem să plecăm cu cele trei puncte acasă, dar ăsta este fotbalul. Mai sunt multe meciuri de jucat și sperăm să câștigăm următorul meci".

În continuare, Ropotan a mai spus: "Noi ne-am făcut treaba pe teren, nu ne-a interesat ce scandau suporterii dinamoviști sau ce spuneau. Suntem obișnuiți, jucăm numai în deplasare, deci nu este o noutate pentru noi să fim înjurați sau apostrofați".

"Mă prezint la cantonamentul Echipei Naționale de la Mogoșoaia cu gânduri bune și sunt fericit pentru această convocare, chiar dacă unii oameni, n-au ce să facă și dau din gură aiurea. Vreau să le închid gura și să vorbească despre altcineva, nu despre mine. Mai întâi acești domni care își dau cu presupusul, trebuie să învețe să dea cu piciorul în minge și după aceea să vorbească", a spus în încheiere Adrian Ropotan.

După acest meci, campionatul se întrerupe pentru amicalele cu Lituania și Spania, pentru o săptămână. În clasamentul Ligii 1, play-off, Dinamo ocupă locul 4 cu 27 puncte, iar Pandurii, cu 29 puncte, locul 3, la egalitate cu Steaua și la 3 puncte în spatele echipei Astra Giurgiu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.