Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 07 Martie 2016.

Egalul din Ștefan Cel Mare dintre Dinamo și Steaua, avantajează pe Astra

Dinamo-Steaua, 1-1, meci in play-offDerby-ul din Ștefan Cel Mare, dintre echipele bucureștene Dinamo și Steaua, încheiat cu scorul 1-1, avantajează echipa Astra Giurgiu, în lupta pentru titlul de campioană.

Meciul a fost spectaculos din primul până în ultimul minut, ambele echipe au jucat pentru victorie și au terminat cu câte un jucător eliminat (Hamroun și Steliano Filip, în ultima parte a meciului). Steaua a deschis scorul în minutul 10 prin Hamroun, plecat dintr-o poziție la limita offside-ului, scăpat singur spre poartă, cu un șut pe colțul lung din 8 metri.

Dinamo a reușit să egaleze cu 9 minute înaintea finalului de meci, prin golul marcat de fostul stelist, Erik Bicfalvi, cu o splendidă lovitură cu capul, din centrarea lui Rotariu.

Ambii portari au fost la înălțime, mai ales cel al echipei Steaua, care a făcut eforturi uriașe să nu primească gol, remarcând-use în minutele 12 la șutul din 6 metri al lui Rotariu; minutul 19, la ocazia lui Essombe, scăpat singur spre poartă și în minutul 78, la șutul lui Bicfalvi din lovitură liberă. Cerniauskas a apărat excelent în minutele 40, la ocazia lui Muniru, cu șut din afara careului și în minutul 87, la ocazia lui Chipciu.

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, nervos, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: "Echipa Steaua, a avut noroc astăzi cu portarul lor, de aceia au făcut un egal. Hai să fim corecți să spunem că am avut golul lor dintr-un offside. Voi Digi, n-ați dat linia de demarcare, alte televiziuni au dat linia și offside-ul. Am avut la Pintilii galben, am avut la Stanciu galben și nu au fost acordate. Dinamo nu a smuls punct, Dinamo a meritat cel puțin un punct".

"La felul cum am jucat astăzi, trebuia să câștigăm. Dacă nu era Nițu în poartă, astăzi aveam trei puncte. Dinamo a fost mai bună ca Steaua astăzi, felicitări pentru Nițu pentru felul cum a apărat, bravo lui. Noi n-am jucat nervos, singurul care a fost nervos a fost Filip, care din pauză este nervos, nu știu pe cine, cred că pe el ar trebui să fie nervos. Era un moment bun al echipei și n-avea voie să facă, pentru că, a meritat cartonașul roșu. Norocul nostru este că Hamroun n-a fost destul de inteligent să-și vadă de joc", a spus în încheiere Mircea Rednic.

După acest meci, distanța dintre Astra și Dinamo, care era de două puncte în clasament, s-a mărit la 4 puncte, iar față de Steaua a ajuns la 6 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.