Efectele Covid 19: Primele trei divizii ale Ligii Naționale din Anglia, suspendate pe termen nelimitat

București, 01 Aprilie 2020

../Imagini-03-2020/Stadion-Europa.jpg

Consiliul Ligii Naționale din Anglia s-a întâlnit luni și și-a revizuit decizia anterioară, de a suspenda competiția fotbalistică până cel puțin pe 3 aprilie 2020. Astfel, Liga Națională a confirmat acum, faptul că, cele trei divizii ale acesteia sunt supuse unei amânări pe termen nedeterminat, din cauza crizei coronavirusului.

„Liga Națională obține în prezent consultanță juridică de specialitate, se consultă în mod regulat cu Asociația de fotbal și cu alte părți interesate și se angajează să implice cluburile sale membre într-o decizie cu privire la modul de a încheia cel mai bine sezonul 2019-20. Având în vedere urgența de sănătate publică națională foarte serioasă și fără precedent cauzată de coronavirus, Consiliul de administrație a luat decizia de a suspenda competițiile Ligii Naționale, Ligii Naționale Nord și Ligii Naționale Sud, pe termen nelimitat”, se menționează într-un comunicat al Ligii Naționale din Anglia, conform Daly Mail.

Cel mai mult de suferit vor avea fanii lui Liverpool, echipă condusă de pe bancă de Jürgen Klopp, care visau la primul campionat după 30 de ani. După 29 etape, Liverpool aflată pe prima poziție a clasamentului, cu 82 puncte, având un avans de 25 puncte, față de ocupanta locului secund Manchester City, care are un joc mai puțin disputat.

Rămâne de văzut, ce concluzii vor fi trase după videoconferința UEFA, cu reprezentanți celor 55 de federații naționale, dedicată situației reprogramării tuturor partidelor din diferite competiții, ce se va desfășura astăzi, începând cu orele 13:30.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

P

P

../Imagini-02-2020/Galatasaray-Besiktas-0-0.jpg

Citește și: În Super Liga din Turcia, Galatasaray v Besiktas, 0-0 ǀ Florin Andone a jucat numai câteva minute

Pe stadionul Türk Telekom din Istanbul, echipa locală Galatasaray s-a confruntat duminică cu Besiktas, într-o partidă a etapei a 26-a...

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X