București, 30 Septembrie 2019

Edy Iordănescu: Astăzi a fost o formă maximă a lipsei de respect

../Imagini-008-2019/Vinicius-CFR-Cluj

Fără antrenorul Dan Petrescu pe bancă, aflat la ultima etapă de suspendare, CFR Cluj a învins Gaz Metan, la un scor de neprezentare, într-un meci al etapei a 11-a, disputat duminică pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Scorul de 3-0 de pe tabelă este cam drastic, față de cum au stat lucrurile în teren, diferența făcând-o pragmatismul celor de la CFR Cluj, care au marcat atunci când au avut ocazii, toate golurile fiind urmare a unor faze fixe.

Golurile clujenilor au fost marcate de Vinicius, minutul 20; Boli, minutul 42 și Bilel Omrani, minutul 56. Antrenorul oaspeților, Edy Iordănescu, a fost trimis în tribune la pauză, de centralul partidei Istvan Kovacs, după ce primise un cartonaș galben pe parcursul primei reprize. A vrut să discute cu Istvan Kovacs, pe tunelul ce duce la vestiare, însă acesta i-a arătat cartonașul roșu.

După acest rezultat, CFR Cluj se află în continuare pe primul loc al clasamentului, cu 24 puncte, fiind urmată de FC Viitorul, cu 21 puncte și un joc mai puțin disputat, iar Gaz Metan, își păstrează cel puțin provizoriu locul 4, cu 18 puncte.

După meci, antrenorul echipei Gaz Metan, Edy Iordănescu, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Au fost speculații în ziare că plec în stânga și în dreapta, au fost discuții, au fost oferte, le-am respins pe toate, sunt aici și am spus că până la pauza competițională, nu se poate întâmpla absolut nimic. N-am fost întrebat când am avut victorii, acum mă întrebați, accept și asta. Au fost 20 de minute echilibrate, nicio echipă nu a ieșit la rampă. Momentele statice pe care le-am antrenat, au excelat la noi un timp, ne-au scos din foarte multe probleme ofensiv și defensiv. Azi au fost capitale, echipă matură, experimentată și trei momente statice, finalizate cu gol. Am avut și noi momente statice, dar din păcate, nu le-am interpretat așa. A câștigat echipa care traversează o formă mai bună, mai valoroasă, mai experimentată. Pe noi, ne-au prins într-o perioadă de declin clar.”

„Este totuși ceva ce vreau să spun, este extrem de frustant ce se întâmplă și pe mine nu m-ați auzit niciodată să vorbesc fără respect, sau să aduc injurii, apelative nepotrivite la ceea ce înseamnă arbitrii din fotbalul românesc. Ce s-a întâmplat astăzi, este sfidător, josnic și este forma maximă de aroganță. Este vorba de puțin respect, pentru că și noi muncim și noi ne chinuim, stăm departe de casă și de familie. Cerem respect, așa cum dumnealor cere respect, așa și noi cerem respect, iar astăzi a fost o formă maximă a lipsei de respect”, a spus în încheiere Edy Iordănescu. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/meciuri-de-fotbal-1

 

Citește și: De ce majoritatea pariorilor sunt pierzători?

Cei mai mulți dintre pariori, nu doar cei din România, pierd mai mult decât câștigă din această activitate. O spun cifrele prezentate de cei din industrie...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X