căutare personalizată

  

 

 

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

CUPA HAGI DANONE | 04.04.2011

Echipa de fotbal a Academiei Gheorghe Hagi, cea mai buna din Constanta

   
    Add to Mixx!

Echipa-Academia-de-Fotabal-Gheorghe-HagiEchipa de fotbal a Academiei Gheorghe Hagi, cea mai bună din Constanţa. În finala etapei de zonă a competiţiei Cupei Hagi Danone, echipa Academiei Gheorghe Hagi i-a învins pe cei de la Luceafărul Brăila cu 4 la 1. Regele fotbalului a înmânat premiile
câştigătorilor, care s-au calificat în etapa finală de la Timişoara. Ambasadorul competiţiei, Gheorghe Hagi, a urmărit meciurile etapei de la Constanţa, iar la final a fost mândru de rezultatele puştilor de 10-12 ani. „Sper să ajungă mari fotbalişti mulţi dintre ei. E drum lung, va fi greu, dar cine are talent şi ambiţie o să aibă o carieră frumoasă", a declarat regele fotbalului prezent la malul mării.

Câştigătorii competiţiei şcolilor. În competiţia şcolilor, locul I a fost adjudecat de echipa de fotbal a Şcolii nr. 29 „Mihai Viteazu" care avand in componenta mai multi jucatori de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi' a intalnit in semifinale frumoasa surpriza a competitiei si anume:Scoala cu clasele I-VIII Castelu,singura echipa calificata din mediul rural,iar in cealalta semifinala Scoala Murfatlar a dispus cu scorul de 4-0 de Colegiul National “Mircea cel Batran” . Elevii participanti la competitie nu au plecat acasa cu mana goala, ei primind produse oferite de organizatori si diverse premii surpriza .

Sursa: GEMAMBET SUCURAN


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash