Echipa Oțelul nu a fost sigură de victorie, decât după fluierul final
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Echipa Oțelul nu a fost sigură de victorie, decât după fluierul final

Otelul-FC_Botosani-2-1Bucuresti, 05 noiembrie 2013. Sub conducerea noului antrenor Constantin Schumacher, Oțelul Galați a reușit a doua victorie, câștigând meciul de pe teren propriu cu 2-1 împotriva echipei FC Botoșani într-un meci disputat luni în cadrul etapei a 13-a a Ligii 1.

Meciul a fost unul de uzură, iar Oțelul nu a fost sigură de victorie decât după fluierul final al arbitrului Radu Petrescu. După aspectul jocului jucătorii echipei Oțelul au fost cei care și-au dorit mai mult victoria, deși au fost conduși pe tabelă aproape o repriză. Au avut in Henrique jucătorul sclipitor care a adus claritate atacului.

Golurile au fost marcate de Mişelăricu, 47' și Henrique, 79' pentru Oțelul și respectiv Cârjan, 9', pentru FC Botoșani.

Tehnicianul echipei FC Botoșani, Cristi Popovici a declarat pentru Digi Sport: "Ne aflăm la a treia înfrângere consecutivă în campionat. Înfrângerea din seara asta a venit în urma unui joc pe care puteam să-l tranșăm în favoarea noastră. Dacă intram la pauză cu 2-0 Oțelul nu mai putea să revină. Știam că Oțelul trece prin momente dificile și le-am spus jucătorilor că o victorie ne aduce din nou în lumina reflectoarelor. În repriza a doua am primit foarte repede golul de 1-1, lucru care le-a dat un moral deosebit. Au reușit să ne țină masați în propria treime până a venit și golul doi."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash