Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 26 Aprilie 2016.

Echipa Astra Giurgiu, mai are nevoie de un singur punct, pentru câștigarea titlului

ASA Tg. Mures-Astra, 1-4 Luni, în ultimul meci al etapei a 8-a, din play-off, Astra Giurgiu a făcut un pas important pentru câștigarea titlului, învingând în deplasare cu scorul de 4-1, echipa ASA Tg. Mureș.

Pentru Astra, au marcat Valerică Găman, min 29 (penalty); Felipe Teixeira, minutul 49; Denis Alibec, minutul 77 și Daniel Florea, minutul 88, iar pentru ASA, Gorobsov a marcat în minutul 86.

După acest scor, în ultimele două meciuri rămase de disputat, cu Dinamo la Giurgiu și în deplsare cu Pandurii, echipei antrenate de Marius Șumudică, îi mai trebuie un singur punct pentru câștigarea campionatului.

Mijlocașul echipei Astra, Felipe Teixeira, a declarat după joc la postul TV, Digi Sport, următoarele: "Am câștigat meciul fără dubii, iar rezultatul a fost meritat. Suntem mai aproape să luăm titlul și încă ne mai trebuie un punct din următoarele două meciuri. Orice se poate întâmpla în fotbal, trebuie să avem răbdare și nu trebuie să lăsăm pentru ultimul meci. Noi trebuie să câștigăm următorul meci și să facem petrecere".

"Un titlu câștigat cu Astra, ar fi ceva plăcut. Nu este ușor să fii campion cu Astra. Dacă luăm titlul, poate să se schimbe și mentalitatea aici. Când am venit aici, știam că avem o echipă puternică, cu jucători de calitate și care își doresc foarte mult performanța", a spus Teixeira în încheiere.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.