București, 25 Iunie 2019

EURO U21 ǀ Performanță istorică! Selecționata României-U21, în semifinale

../Imagini-005-2019/Romania-U21-semifinale

Ultima partidă din faza grupelor, în care urma să se decidă încă două semifinaliste, dintre Franța și România, disputată luni la Cesena, s-a încheiat cu un scor alb, 0-0.

Astfel, la finalul grupei C, România termină pe primul loc în clasament, cu 7 puncte, urmată pe locul secund de Franța, tot cu 7 puncte, despărțite de golaveraj. Franța merge în semifinale, ca ocupanta locului 2, cel mai bine clasată din cele trei grupe, în detrimentul Italiei. Cele 4 semifinaliste, Germania, România, Spania și Franța, vor lua parte și la Jocurile Olimpice de anul viitor din Japonia.

Prima semifinală, dintre Germania și România se va disputa joi, de la orele 19:00, la Bologna, iar cea de-a doua, dintre Spania și Franța, va avea loc în aceiași zi, dar de la orele 22:00, la Reggio Emilia.

Atacantul echipei României, George Pușcaș, a declarat după egalul cu Franța și calificarea în semifinale, la televiziunea TVR, următoarele: „La cât entuziasm am avut, câtă bucurie și câtă muncă a fost, nu ne vom opri în semifinale, cu siguranță. În toate cele trei meciuri, nu m-am îndoit niciun moment că nu vom ajunge în semifinale, pentru că știam că, am avut entuziasmul potrivit, am abordat meciurile așa cum a trebuit. Cu Franța, am jucat așa cum ne-a spus Mister, să dăm gol. Am fost și obosiți, dar până la urmă suntem fericiți de rezultat și că ne-am atins obiectivul de a ajunge în semifinale. Au mai rămas două meciuri și probabil că chiar dacă o să joc într-un picior, o să dau gol. Ne vom recupera în cele trei zile, cât mai bine. Nu ar trebui să ne mai gândim la adversarul din semifinale- Germania, ținând cont cum am reușit să ieșim dintr-o astfel de grupă. Acei copii, care intră în teren, fac mândri milioane de români!”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Norvegia-Romania-2-2

 

Citește și: Naționala României a scos un rezultat de egalitate în deplasarea de la Oslo, dar se putea și mai mult

Vineri la Oslo, pe stadionul Ullevål, în prezența a peste 17 mii de spectatori, Norvegia și România, au terminat la egalitate scor 2-2, într-o partidă...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X