Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 Iunie 2016.

EURO 2016- România a remizat cu Elveția, scor 1-1, în al doilea meci din Grupa A

Alex Chipciu, min. 17, obtine penalty cu Elvetia Cu un singur punct din două meciuri disputate, selecționata României, mai are șanse să iasă din grupe, cu o victorie în ultimul meci al grupei A, care se va disputa duminică cu Albania.

Golurile din partida de miercuri cu Elveția, au fost marcate de Bogdan Stancu, din penalty-ul scos de Chipciu, în minutul 17, respectiv, Mehmedi, în minutul 57, pentru Elveția, cu un șut puternic din 10 metri, pe colțul lung.

Jucătorii lui Iordănescu, au căzut inexplicabil fixic în repriza secundă, fiind greoi în mișcări și mai mereu ajungeau al doilea la minge. Nu mai vorbim de plasamentul din apărare, care era uneori la întâmplare.

Toată suflarea fotbalistică, aștepta de la selecționerul Iordănescu, să facă o schimbare, după golul primit, dar acesta nu a avut reacție. L-a introdus în teren pe Florin Andone destul de târziu, cu 7 minute înaintea finalului de meci. Nicușor Stanciu deși nu a fost accidentat, a fost ținut pe bancă tot meciul pentru a fi menajat pentru ultimul meci cu Albania.

Putem evidenția după această partidă pe Tătărușanu, care a scos câteva mingi deosebit de dificile, pe Alex Chipciu pentru obținerea penalty-ului, în care a stat pe picioare și și-a văzut de minge, fără să se arunce pe jos, așa cum procedează mulți fotbaliști din Liga 1 și pe Cristi Săpunaru, care a șutat în bară, la câteva minute de la deschiderea de scor a lui Bogdan Stancu.

Sperăm ca în ceasul al 12-lea, Anghel Iordănescu să aibă inspirația necesară în alcătuirea primului unsprezece, astfel ca să poată obține cele trei puncte cu Albania. Se anunță un meci cu o încărcătură deosebită.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.