Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 18 Iunie 2016.

EURO 2016- Cehia a terminat la egalitate cu Croația, scor 2-2, în Grupa D

Cehia-Croatia, 2-2 Vineri în Grupa D, a Campionatului European, Cehia a terminat la egalitate cu Croația, scor 2-2. Pe finalul meciului, atunci când Croația avea 2-1 pe tabelă, fanii acestora, aflați în peluză, au aprins torțe și meciul a fost oprit câteva minute.

La reluarea meciului, echipa Cehiei a obținut un penalty, reușind egalarea prin Necid (minutul 89). Croația a condus din minutul 37, prin golul lui Perišić, pentru ca din minutul 59, scorul a devenit 2-0, urmare a golului marcat de Rakitić. Cehia a redus din scor în minutul 76, prin golul marcat de Škoda.

În celălalt meci al Grupei D, disputat tot vineri, dintre Spania și Turcia, scorul a fost 3-0 pentru Spania. În clasamentul Grupei D, conduce după douî etape Spania cu 6 p, urmată de Croația cu 4 p, Cehia 1 p și pe ultima poziție Turcia, fără nici un punct.

Pavel Vrba, antrenorul echipei Cehia, a declarat după meci: "După prima repriză, le-am spus jucătorilor că, dacă nu vor juca fotbal, nu avem ce căuta aici. Croația au fost mult mai bună. Noi nu am avut nicio ocazie. În a doua repriză, am intrat mai bine și am reușit egalarea. Am avut și noroc. Meciul cu Turcia va fi crucial".

Ante Čačić, antrenorul Croației, a declarat după meci: "Cehia este o echipă de calitate. Am jucat unul dintre cele mai bune jocuri de când sunt antrenor si am avut multe ocazii de gol. Ei au marcat două goluri. Ce pot spune? Ar fi trebuit să fi câștigat și aveam șase puncte acum. Sunt doar fericit de performanța echipei - până la 2-1, am făcut totul perfect. Dupa intreruperea jocului, ne-am pierdut concentrarea. Suntem obișnuiți cu acest fel de situații. Îmi pare rău că am pierdut două puncte, dar asta e fotbalul".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.