Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 21 Iunie 2016.

EURO 2016: Anglia termină pe poziția a doua, în Grupa B

Anglia-Slovacia, 0-0 În ultima etapă a Grupei B, disputată luni, Anglia a terminat la egalitate 0-0 cu Slovacia, terminând astfel pe locul doi, cu 5 puncte. În același timp, Țara Galilor, a dispus de Rusia cu scorul de 3-0 și termină pe primul loc, cu 6 puncte.

Managerul echipei Angliei, Roy Hodgson, a declarat după meci următoarele: "Dacă am fi câștigat meciul oamenii ar fi spus că nu am folosit și jucători care au rămas pe bancă. Am adus jucători care au fost utili și au ținut pasul cu ritmul echipei noastre."

"Lipsa de goluri este a doua dezamăgire, dar suntem calificați în optimi și pot spune că echipa va juca mult mai puternic. Pur și simplu nu știu, modul în care vom juca, nu sunt speriat de nimeni", a mai spus Roy Hodgson.

În continuare managerul Angliei, Roy Hodgson, a mai spus: "Este genul ăsta frustrant, atunci când domini trei jocuri și reușești să câștigi doar unul. Fanii au fost magnifici și este dezamăgitor pentru noi să nu fii în măsură să le dai încă o victorie. Nu puteam face mult mai mult, am dominat jocul de la început până la sfârșit, am avut atât de multe ocazii, dar eu nu pot da vina pe jucători.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.