Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 Iunie 2016.

EURO 2016- Anglia învinge Țara Galilor, scor 2-1 și trece pe primul loc al Grupei B

Anglia- Tara Galilor, 2-1În extremis, Anglia trece de Țara Galilor, scor 2-1, după ce a fost ținută în șah, 90 minute de joc, în meciul disputat joi, din etapa a doua, a Grupei B.

Bale, a deschis scorul pentru galezi, cu trei minute înainte de pauză, pentru ca Vardy să egaleze în minutul 56. Englezii au reușit golul victoriei în ultimul minut de prelungire al meciului prin Sturridge.

Căpitanul echipei engleze, mijlocașul Wayne Rooney a declarat după meci următoarele: "În prima jumătate a meciului, am crezut că am jucat bine, dar a fi trebuit să rezolvăm mai repede. În partea a doua a meciului, managerul a făcut modificări inspirate".

"Am continuat să credem în forțele noastre și am câștigat în cele din urmă, am arătat un mare caracter astăzi. Noi știm că un grup de jucători nu este doar o echipă de 11 oameni, există 23 de jucători în echipă și avem încredere unul în altul pentru binele echipei", a mai spus Rooney.

Autorul golului victoriei echipei Anglia, Sturridge a declarat pentru BBC: "Este un sentiment minunat, de necrezut. Este un sentiment frumos pentru a reprezenta țara într-o rivalitate mare împotriva altei țări. E minunat. Nimeni nu prea este entuziasmat, dar atmosfera este de necrezut, iar armonia dintre cele două țări este uimitoare".

Chris Coleman, antrenor al echipei Țara Galilor, a declarat: "Un punct ar fi fost fantastic, dar ei sunt o echipă foarte puternică și felicitări pentru Roy pentru că a făcut unele schimbări bune. Să pirerzi și punctul în care am muncit atât de mult, în 60 de secunde rămase, a fost dezamăgitor pentru noi".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.