București, 21 Octombrie 2018

ETAPA a 12-a│FC Viitorul, la al treilea eșec pe teren propriu, din care două cu noi promovate

Viitorul-Sepsi-2-3-et-12

După ce în prima etapă, FC Viitorul a pierdut acasă cu nou promovata Dunărea Călărași, o altă nou promovată, Sepsi OSK, a câștigat pe terenul din Ovidiu, scor 3-2, în meciul disputat sâmbătă. 

Pentru FC Viitorul, Luchin și Tudor Băluță, au punctat în minutele 12 și 81, în timp ce, pentru Sepsi OSK, au marcat Jovanovic, 8; Mensah, 66 și Tandia, 87.

Echipa din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK, condusă de pe bancă de Eugen Neagoe și-a dorit mai mult victoria, jucătorii au alergat mai mult, iar Tandia și Niczuly s-au făcut remarcați, fiind cei mai buni jucători de pe teren.

Antrenorul echipei Sepsi OSK, Eugen Neagoe, a declarat după victoria obținută la Ovidiu, pentru televiziunea Telekom, următoarele: „Am gândit mult acest joc, pentru că jucam împotriva unei echipe foarte bune. Aș vrea să dedic victoria și cele trei puncte, în primul rând lui Istvan Fulop, un jucător foarte important pentru noi, care din păcate ne va lipsi o perioadă destul de lungă. A avut o accidentare destul de gravă și sper să revină cât mai repede și mai puternic decît a fost.”

„Am început puțin timorați jocul, chiar dacă am reușit să marcăm foarte repede, după aceea, ne-am retras, cu toate că le-am spus băieților încă din zilele premergătoare acestui joc că, nu trebuie să ne retragem nici un moment și să-i lăsăm pe cei de la Viitorul să vină spre careul nostru. Repriza a doua, a fost mult mai bună din toate punctele de vedere. Nu este ușor să câștigi la Viitorul, împotriva unei echipe foarte bune a campionatului. Băieții au făcut un efort fantastic, au încercat să respecte tot ce-am discutat și dacă în continuare vom arăta atitudinea pe care am văzut-o în această seară, putem câștiga împotriva oricărei echipe”, a spus în încheiere Eugen Neagoe.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Razvan-Lucescu-oct-2018

Citește și: Victorie importantă obținută de PAOK, scor 4-1, cu BATE Borisov, în grupele Europa League

Echipa condusă de pe bancă de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a câștigat la un scor confortabil meciul din deplasare, disputat joi, cu echipa din Belarus,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X