căutare personalizată

  

 

 

 
Sigla_Cupa-Romaniei-Timisoreana

 

Liga 1-Etapa 28 | FC Timisoara- FCM Tg. Mures, 0-0

Dusan Uhrin jr: Cele mai importante meciuri vor fi cele cu Oţelul şi Vaslui

   
    Add to Mixx!

Dusan-UhrinAntrenorul echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin jr, a declarat, sâmbătă, după remiza din partida cu FCM Târgu Mureş, scor 0-0, că cele mai importante meciuri ale finalului de sezon vor fi cele cu Oţelul Galaţi şi FC Vaslui, contracandidatele la câştigarea titlului.

"E păcat că nu am reuşit să câştigăm, dar trebuie să mergem mai departe. Adversarul de azi a jucat foarte retras şi nu am reuşit să marcăm. Noi trebuie să mergem mai departe, e aceeaşi distanţă faţă de adversari. Cele mai importante meciuri, probabil, vor fi cele cu Oţelul şi Vaslui, dar trebuie să mai facem multe puncte până atunci. Toţi suntem vinovaţi pentru acest semieşec, fotbalul este un sport de echipă. Nu cred că există un blocaj psihic", a spus Uhrin.

Tehnicianul bănăţenilor consideră c formaţia sa a făcut tot ce a putut pentru a câştiga acest meci: "Am făcut tot ce am putut pentru a câştiga acest meci, dar din păcate nu am reuşit să străpungem apărarea adversă, mai ales în a doua repriză, iar când am reuşit nu am fost precişi. Nu am reuşit nici din penalti, dar mergem mai departe, ştiam că va fi greu. Zicu a dat până acum patru goluri din penalti, ce poţi să-i spui decât să treacă peste asta şi să fie pregătit pentru următorul meci, peste trei zile".

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash