București, 11 Noiembrie 2019

Dusan Uhrin, după egalul dintre Dinamo și CFR Cluj: „Sper ca data viitoare o să jucăm mai bine”

../Imagini-008-2019/Dinamo-CFR-0-0

În epilogul etapei a 16-a, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo și CFR Cluj, au terminat la egalitate, scor 0-0, după un meci tacticizat prea mult, disputat duminică. Nici Dan Petrescu antrenorul CFR Cluj și nici tehnicianul dinamoviștilor, Dusan Uhrin n-au vrut să riște prea mult.

Prima repriză a aparținut echipei Dinamo, iar cea mai mare ocazie de gol, a fost în minutul 42, prin Moldoveanu. Acesta a reluat cu capul destul de bine, însă portarul Arlauskis a respins miraculos.

Cea de-a doua parte a meciului, a aparținut echipei CFR Cluj, care și-a creat și ea doar o singură ocazie clară de gol, cea din minutul 55, atunci când Mario Rondon a reluat cu capul din trei metri și portarul Piscitelli a respins formidabil.

Arbitrul Ovidiu Hațegan, a refuzat un penalti pentru CFR Cluj în minutul 60, atunci când Ciobotariu l-a tras de tricou pe Păun în careu, deși se afla la doi metri de fază. Probabil că centralul partidei a considerat că atacantul echipei CFR Cluj nu a căzut, continuând să se lupte pentru minge.

După 16 etape, CFR Cluj continuă să se poziționeze pe prima poziție a clasamentului, cu 31 puncte, cu un singur punct peste ocupanta locului secund, FC Viitorul, în timp ce Dinamo se găsește pe locul 9, cu 21 puncte.

Antrenorul echipei Dusan Uhrin, a declarat după egalul obținut cu CFR Cluj, la televiziunea Digi, următoarele: „Rezultatul este unul bun. Prima repriză am jucat mai bine, ne-am creat ocazii mari, dar după aceea, a început să ne fie frică de rezultat. CFR este o echipă bună. Nu am vrut să pierdem meciul, acest lucru a fost important pentru noi și sper ca data viitoare o să jucăm mai bine. Portarul echipei CFR, Arlauskis, atunci când noi puteam marca, a apărat la fel ca la Europa League. Cred că egalul este ok, în condițiile acestea.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Ajax-Chelsea-0-1

 

Citește și: Chelsea obține victorie în deplasare cu Ajax, scor 1-0, în grupa H din Champions League

După o prestație de excepție, jucătorii echipei Chelsea, conduși de pe bancă de Frank Lampard, din această vară și fost jucător...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X