București, 15 Mai 2018

După victoria echipei FCSB la Craiova, campioana se va decide în ultima etapă de play-off

Faza-meci-Craiova-FCSB-0-1

Luni, în ultima partidă a etapei a 9-a din play-off, FCSB câștigă în deplasarea de la Craiova, scor 1-0, prin golul marcat de Teixeira, în minutul 86 și își păstrează șansele la titlu, pentru ultima etapă, care este planificată duminică și va întâlni Astra Giurgiu, pe Arena Națională. În aceste condiții, FCSB va depinde de rezultatul de la Cluj, acolo unde CFR va întâlni FC Viitorul, ambele partide se vor disputa de la aceiași oră, 20:45.

FCSB poate câștiga titlul, numai dacă învinge Astra, iar CFR să termine la egalitate sau să fie învinsă de FC Viitorul. La un rezultat de egalitate în ambele partide, CFR va fi campioană. Oricum ambele partide sunt de 1X2 și va pune la grea încercare pariorii.

Important este că, lupta pentru locul 3 al clasamentului se va da între FC Viitorul, CSU Craiova și Astra, altfel spus, adversarele echipelor care se bat pentru titlul de campioană, întâlnesc echipe care au ca obiectiv locul 3, care poate însemna câștig financiar din drepturile TV, de peste 200000 Euro și participare în tururile preliminare Europa League.

Autorul singurului gol, mijlocașul echipei FCSB, Filipe Teixeira, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost un meci greu și un teren greu pentru a juca fotbal. Ne așteptam la o atmosferă fantastică, felicit persoanele din Craiova și de aceea este frumos fotbalul. Meciul a fost mai mult de luptă, cu prea multe faulturi, dar până la urmă am marcat în minutul 85, suntem fericiți și sunt speranțe pe Arena Națională la ultimul meci.”

„Este păcat că, ne-am încurcat la ultimul meci, de la Iași. Aici a fost o atmosferă fantastică. Craiova are jucători foarte buni, sunt bucuros că am câștigat și credem în continure că se poate, dacă CFR se încurcă cu Viitorul și noi câștigăm cu Astra. În fotbal, orice este posibil”, a spus în încheiere Teixeira.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii