București, 07 Aprilie 2018

După victoria de la Iași, FC Viitorul este la al doilea succes consecutiv în play-off

Iasi-Viitorul-0-2-play-off

FC Viitorul a reușit să se întoarcă cu toate punctele puse în joc de la Iași, scor 2-0 cu CSM Poli Iași și are mari șanse de a ajunge pe podium. În partida din cadrul etapei a 4-a, disputată vineri, au marcat Mihai Voduț, minutul 59 și Ianis Hagi, minutul 86.

Ianis Hagi a avut o primă ocazie de gol, în minutul 30, atunci când a executat o lovitură liberă de la distanță, mingea trecând puțin pe lângă stâlpul porții. Cu un minut înainte de pauză, Mihai Voduț a avut o mare ocazie de gol, trimițând din apropiere în stâlpul porții lui Kelava.

După terminarea partidei, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, a declarat la postul de televiziune Look TV, următoarele: „Suntem singurii din campionat care am câștigat de trei ori cu Iașiul în acest campionat, înseamnă că o facem mai bine ca ei, dar și ei joacă un fotbal foarte bun competitiv. Ce este de menționat, este că, de când a început 2018, jucăm foarte bine. Am luat o decizie în iarnă de a face o echipă foarte tânără, cu jucători tineri, cu căpitan tânăr, care a venit și i-am dat o responsabilitate foarte mare.”

„Jucăm de la egal la egal cu echipe din play-off și eu zic că este un lucru extraordinar. Ianis a marcat de patru ori în acest campionat. Trece timpul, devine mai puternic, crește atât în parte fizică cât și în parte tactică. Crește de la meci la meci, capătă un ritm mai bun al jocului. A devenit un lider important, ne-am bazat pe el și i-am dat această responsabilitate. Locul trei în clasament este o țintă, încă din prima zi de când ne-am calificat în play-off”, a spus în încheiere, Gheorghe Hagi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii