Megamenu for Bootstrap
 


București, 28 Noiembrie 2017

După victoria cu Sepsi, scor 2-0, CFR Cluj se distanțează la 5 puncte față de FCSB

Gol-controversat-Omrani

Luni, în ultima partidă a etapei cu nr. 19, CFR Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu cu Sepsi OSK și își consolidează prima poziție din clasament, cu 43 puncte. Golurile au fost marcate de Bilel Omrani, în minutul 39 și Andrei Mureșan, minutul 77.

Primul gol, al lui Omrani, a fost unul controversat, dar la semnalizarea tușierului Valentin Avram, centralul Andrei Chivulete a acordat golul, cu toate protestele celor de la Sepsi. Reluările de faze, aveau să de dreptate arbitrilor, mingea depășind linia porții, cu toată circumferința.

Autorul golului al 2-lea al echipei CFR Cluj, din minutul 77, mijlocașul Andrei Mureșan, introdus în teren în locul lui Hoban, în minutul 70, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „A fost o victorie foarte importantă pentru noi, mai ales că, contracandidatele noastre la titlu, s-au împiedicat. Important pentru noi sunt cele trei puncte de astăzi, important să continuăm pe aceiași lungime, să ne pregătim și să fim modești și rezultatele vor veni. Mă bucur foarte mult pentru golul marcat și că mister m-a introdus și am ajutat să luăm cele trei puncte.”

„La antrenorul nostru, cel mai important lucru este disciplina și cu asta am spus totul. Ne pregătim pentru următorul meci. Noi încercăm să dăm totul, să ne apropiem fanii alături. Acum, frigul este o problemă, dar cu siguranță, dacă vom avea rezultate vor veni alături de noi”, a spus în încheiere Andrei Mureșan.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii