Megamenu for Bootstrap
 


București, 02 Noiembrie 2017

După victoria cu Real Madrid, Mauricio Pochettino spune că Tottenham sa alăturat elitei europene

Tottenham-Real-3-1

Pe stadionul Wembley, în fața a 80000 spectatori, Tottenham Hotspur a dispus de Real Madrid, una dintre cele mai titrate echipe din lume, cu scorul de 3-1, într-un meci al grupei H din Champions League, disputat miercuri.

Golurile au fost marcate de Alli, 27' și 56', Eriksen 65', pentru Tottenham, respectiv Cristiano Ronaldo, 80', pentru Real Madrid. Cu 10 puncte acumulate, Tottenham Hotspur se califică în primăvara europeană, optimile Champions League,, indiferent de rezultatele din ultimele două meciuri pe care le mai are de disputat, în timp ce Real Madrid, cu 7 puncte în clasament, mai are nevoie de încă două puncte pentru a fi sigură de calificare.

Zinedine Zidane știa că are un meci extrem de dificil pe Wembley, mai ales după rezultatul de 1-1, pe Bernabeu, dintre cele două echipe, din urmă cu două săptămâni.

Mauricio Pochettino, antrenorul echipei Tottenham, a declarat după victoria cu Real Madrid, conform The Telegraph: „Acest tip de victorie aduce cu sine anumite consecințe în ceea ce privește faptul că ne face mai vizibili în Europa. Cele două jocuri împotriva Realului ne-au prins bine. Trecem printr-o fază de consolidare, avem încredere și începem să credem în capacitatea și potențialul nostru. Visăm să ajungem să câștigăm competiții mari și dacă ajungem în acest sezon sau nu, cu siguranță ne mișcăm în direcția cea bună. A fost o mare oportunitate pentru Alli să-și arate calitatea. Acesta a fost debutul său în competiția sezonului și a fost o mare motivație pentru el să joace bine."

Tehnicianul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a acceptat că Tottenham a meritat pe deplin victoria, spunând: „În seara asta am pierdut în fața unei echipe mai bune. În toate aspectele jocului au fost superiori".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii