../Imagini-04-2020/Bayern-Frankfurt-5-2.jpg

După victoria cu Frankfurt, Bayern își păstrează diferența de patru puncte, față de Dortmund

București, 24 Mai 2020

Sâmbătă, pe stadionul Allianz Arena din Munchen, Bayern a câștigat cu scorul de 5-2, partida cu Frankfurt, contând pentru etapa a 27-a, menținând-uși astfel diferența de 4 puncte, față de ocupanta locului 2, Dortmund. Trebuie amintit că, Dortmund a reușit tot sâmbătă, victorie în deplasare scor 2-0, cu Wolfsburg și așteaptă pași greșiți ai celor de la Bayern.

Golurile de pe Allianz Arena, au fost marcate pentru Bayern de: Goretzka, '17, Muller, '41, Lewandowski, '46, Davies, '61 și Hinteregger, '74 (autogol), respectiv, Hinteregger, '52 și '55, pentru Frankfurt.

Derby-ul campionatului din Bundesliga, va avea loc marți, atunci când este programată etapa a 28-a, între Dortmund și Bayern. Ambele echipe au câte două victorii de la reluarea campionatului, iar până în prezent, au și câte patru înfrângeri. Bayern va beneficia de forma bună prin care trece Lewandowski, care este golgheterul campionatului cu 27 reușite, având o medie de un gol/meci.

Reacție după partida Bayern v Frankfurt:

Thomas Müller, atacant Bayern, a declarat conform site-ului oficial al clubului Bayern: "A fost un meci absolut crucial în Bundesliga pentru noi. Am vrut să urmăm exemplul după victoria lui Dortmund. A trebuit să forțăm până la limitele noastre. Am făcut asta destul de bine. Cele două goluri pe care le-am primit nu arată atât de bine, dar, în total, victoria noastră a fost destul de confortabilă. Împotriva echipei Dortmund vom arăta că putem juca cu o pasiune extremă, chiar și fără spectatori. Este o săptămână crucială pentru noi. Ne-am propus să obținem trei victorii. Avem motive să așteptăm cu nerăbdare jocul de marți. Vrem din nou titlul la Munchen."

Leon Goretzka, mijlocaș Bayern: "În primul rând, ne bucurăm că putem juca din nou fotbal competitiv. Frankfurt a stat foarte bine fizic. A ajutat de fapt în ceea ce privește mentalitatea. Cu siguranță, a fost un joc atractiv, pentru spectatori. Thomas a demonstrat calitățile lui atunci când am marcat. Manu a făcut o salvare superbă când a fost 3-2. Vom fi concentrați complet împotriva lui Dortmund."

Adi Hütter, antrenorul Eintracht Frankfurt, a declarat conform aceleiași surse: "A fost o victorie meritată pentru Bayern, dar aș dori să-i mulțumesc echipei mele, au arătat reacția potrivită după meciul cu Gladbach. Am simțit că puteam să scoatem ceva, mai ales după cel de-al doilea gol. Desigur, știam că Bayern poate întotdeauna mai mult, cel de-al patrulea gol a fost enervant. Am fost foarte impresionat de reacția echipei, de modul în care am marcat de două ori în trei minute. Am avut câteva șanse după aceea, inclusiv efortul lui Kostić. A fost o victorie meritată deși am primit cinci goluri. Dar putem să ne bazăm pe jocul echipei noastre."

Martin Hinteregger, Eintracht Frankfurt: "Am făcut o serie de lucruri chiar și în prima repriză. Al treilea gol chiar după jumătatea timpului a fost o lovitură. Cele două goluri ne-au învigorat, doar calitatea lui Bayern, a modificat totul, doar au schimbat o viteză. Desigur, am primit al patrulea și al cincilea gol din cauza greșelilor.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X