București, 01 Octombrie 2019

După victoria cu FC Viitorul, Universitatea Craiova trece pe locul secund al clasamentului

../Imagini-008-2019/Koljic-U-Craiova

Luni, în ultima partidă a etapei a 11-a, disputată pe stadionul Ion Oblemenco, între Universitatea Craiova și FC Viitorul, gazdele s-au impus cu scorul de 3-1. După acest rezultat, U Craiova ocupă locul secund al clasamentului, cu 22 puncte, fiind la două puncte distanță, față de liderul CFR Cluj.

După un început de meci mediocru, FC Viitorul a reușit totuși să deschidă scorul, în minutul 8, prin Bogdan Țâru, pentru ca pe finalul primei reprize, să primească două goluri și să intre la pauză cu un moral destul de zdruncinat. Cele două goluri ale Universității, marcate pe finalul primei părți a meciului, au fost realizate de Alexandru Cicâldău, minutul 44 și Elvir Koljić, minutul 45. Mihai Bălașa avea să marcheze pentru craioveni golul de 3-1, în minutul 53.

Fără antrenorul principal Gheorghe Hagi, pe bancă, FC Viitorul s-a văzut nevoită să evolueze în repriza secundă și fără secundul Cătălin Anghel pe bancă, fiind trimis în tribune de centralul Marius Avram, la indicația asistentului. Din declarația secundului Cătălin Anghel, rezultă că i-a spus asistentului, faptul că, Nicușor Bancu ar fi adresat cuvinte rasiste lui De Nooijer, la o fază din apropierea băncii tehnice a echipei Viitorul și atât!

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Victor Pițurcă, a declarat după succesul obținut cu FC Viitorul, la televiziunea Digi, următoarele: „Le spuneam băieților că Viitorul trversează o perioadă, nu foarte bună și foarte important ca jocul să fie de partea noastră, să fim agresivi, în sensul bun, să avem posesie, ceea ce s-a și întâmplat. Am primit un gol dintr-o fază fixă și i-am făcut pe cei de la Viitorul, să fie vioara întâi. Pe Koljic nu l-am introdus în echipă mai repede, pentru că aveam în echipă doi jucători sub 21 de ani și încă nu este refăcut complet. Nu uitați că el a stat în jur de 7-8 luni de zile. Astăzi am vrut să-i dau timp cât mai puțin din meci.”

În legătură cu starea destul de proastă a gazonului, Victor Pițurcă a spus: „Problema este siguranța jucătorului. În afară de faptul că, calitatea jocului nu este una foarte bună, există riscul ca jucătorii pot să se accidenteze în orice moment. Acest gazon emană un miros urât, iar Ministerul Mediului, Ministerul Sănătății, ar trebui să trimită reprezentanți aici, să ia mostre și să vadă despre ce este vorba, pentru ca să grăbească schimbarea gazonului.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Dinamo-Botosani-1-1

 

Citește și: Dinamo și FC Botoșani au terminat la egalitate, după erorile de arbitraj ale lui George Rădulescu

Sâmbătă pe Arena Națională, Dinamo și FC Botoșani, într-o partidă din etapa a 9-a, a Ligii 1, au terminat la egalitate, scor 1-1, după ce, centralul partidei George Rădulescu a comis trei erori...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X