După victoria cu Chiajna, steliștii preiau șefia clasamentului
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

După victoria cu Chiajna, steliștii preiau șefia clasamentului

Steaua-Concordia-4-0București, 15 februarie 2014. Steaua a câștigat lejer cu 4-0, restanța din etapa a treia cu echipa condusă de Ionuț Chirilă, Concordia Chiajna și trece pe primul loc al clasamentului datorită golaverajului.

Golurile echipei Steaua au fost marcate de Varela, minutul 9; Chipciu, minutele 33 și 61; Sânmărtean, minutul 43 din penalty.

Concordia a făcut act de prezență la meciul cu Steaua și după ce scorul era 2-0, comentatorii de la postul de televiziune Digi Sport, au observat că jucătorii din Chiajna, nici nu atacă, dar nici nu se apără corespunzător! Pe tot parcursul meciului, Concordia a expediat un singur șut spre poartă în prima repriză și un șut pe spațiul porții prin Orlando, scos de Tătărușanu, în minutele de prelungiri ale meciului.

La meciul de debut pentru Steaua, Lucian Sânmărtean a declarat: "Mă gândeam că va fi mai greu pentru mine. Am avut parte de o primire foarte bună. M-a surprins penalty-ul, îmi era jenă și de Nicușor Stanciu, iar a doua oară am înscris cu emoții. A fost un debut cum nu se poate mai reușit. Am fost o echipă excelentă, am avut viteză, am pus presiune, deci am fost pe placul tuturor. Nu credeam că voi intra de la început, dar a fost o reprezentație bună".

După meci, Ionuț Chirilă, a lăudat prestația steliștilor la postul de televiziune DigiSport, spunând: "În primul rînd este o diferenţă imensă de valoare între o echipă care are un buget de 30 de milioane de euro şi una care construieşte. La noi, forţa grupului a fost singura şansă, dar a fost un grup deslînat. Steaua are o viteză în plus. Sînt jucători care au costat foarte mult, care sînt crema fotbalului românesc. Au jucat cu Basel, cu Chelsea, au o experienţă şi valoare care te pot zdrobi".

Finanțatorul echipei Astra, Ioan Niculae a prevăzut deznodământul meciului și a declarat pentru Dolce Sport, faptul că: "Nu sunt conflicte deschise între Steaua și Chiajna ca să le pună probleme. A fost un rezultat bun pentru golaveraj".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash