București, 30 Noiembrie 2016

După victoria cu CSM Poli Iași, scor 1-0, FC Viitorul urcă pe locul secund al clasamentului

Viitorul-Iasi-1-0-etapa-18

FC Viitorul a întâlnit marți pe propriul teren, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1, CSM Poli Iași, câștigând la limită, scor 1-0, rezultat care o poziționează pe locul doi al clasamentului.

Singurul gol al partidei, a fost marcat de Alex Nimely, cu un șut din 15 metri, în minutul 74. Gabi Iancu a șutat din fază fixă din afara careului, mingea a lovit transversala, a căzut pe linia porții, de unde a respins Grahovac. Este posibil ca mingea să fi depășit în întregime linia de poartă.

Prima repriză, a fost una echilibrată, în care ieșenii au avut câteva faze de poartă. În cea de-a doua parte, prin introducerea lui Gabi Iancu, FC Viitorul și-a creat mai multe siruații de gol periculoase, iar rezultatul final este meritat.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "A fost un meci echilibrat, un meci greu. Știam că ei sunt o echipă cu experiență, stau bine în teren. A fost greu să-i desfacem, dar ușor, ușor, le-am zis și la pauză să avem răbdare. Meciul are 90 de minute, imposibil să nu producem ceva. Din primul minut până în ultimul minut am dominat, am încercat să producem și mai devreme sau mai târziu a venit golul, a mai venit încă unul nevalidat. Mulțumit de concentrarea care am avut-o, de atitudine, pentru că jucăm din trei în trei zile, drumuri, nu este ușor, dar sunt foarte mulțumit. La faza lui Gabi Iancu, a fost gol, s-a văzut, dar neavând tehnologia liniei de poartă, din păcate, asta este."

Autor, Alexandru Neață