București, 07 Mai 2019

După victoria cu Astra, antrenorul CFR, Dan Petrescu spune: Am norocul că, antrenez un lot de jucători foarte bun

../Imagini-004-2019/Astra-CFR-1-5

Luni, la Giurgiu, în ultima partidă a etapei a 8-a, CFR Cluj a învins cu scorul categoric de 5-1, echipa Astra și de acum, îi mai trebuie un singur punct în ultimele două partide rămase de disputat, pentru a câștiga campionatul.

Astra a dat o replică destul de ștearsă, jucătorii au dat impresia că sunt deja în vacanță, acesta fiind deja un meci fără miză pentru ei, singurul obiectiv rămas, fiind câștigarea Cupei României, în finala ce se va disputa pe 25 Mai a.c, împotriva echipei FC Viitorul.

Cele șase goluri au fost marcate de Llullaku, '85 (pen), pentru Astra, respectiv, Omrani, '15; Djokovic, '59; '73; Bejan, '79 (aut) și Hoban, '88, pentru CFR Cluj. În afara celor 5 goluri, echipa CFR Cluj a mai avut șI două bare, prin Manea în minutul 4 și Omrani, minutul 51.

Omrani, autor al unui gol și unei pase de gol, împreună cu Djokovici, autorul unei duble, au fost cei mai buni jucători de pe teren. În ultimele 12 minute, a fost introdus și golgheterul campionatului, George Țucudean, care deabia a apucat să pună piciorul pe minge.

În cadrul conferinței de presă de după meci, Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat: „De când am revenit aici, am avut 7-8 bări, ghinioane peste ghinioane. N-am avut nici un meci în care nu am meritat să câștigăm, eu sper să am noroc. Este clar că n-am avut noroc până acum și la meciul cu FCSB am avut două bări și la meciul cu Craiova am avut ocazii și meritam să câștigăm. Nu văd unde am avut noroc. Am norocul că, antrenez un lot de jucători foarte bun. M-am întors pentru că știam ce jucători sunt la CFR Cluj, mai ales că patronul a venit după mine. Responsabilitatea era foarte mare pe umerii mei, pentru că echipa era bine, era pe primul loc, venise după cinci victorii cu Alin Minteuan. Orice pas greșit ar fi fost, pe mine mă lua lumea la rost. Și acum dacă nu voi câștiga un punct la următorul meci sau o victorie, eu voi fi principalul motiv pentru care echipa nu câștigă. M-au dorit așa de mult, încât n-am putut să refuz.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Sepsi-CFR-0-1

 

Citește și: George Țucudean: Avem o echipă matură, cu experiență și aceste lucruri se văd de cam doi ani

Prin victoria obținută sâmbătă, în partida disputată la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK, în cadrul etapei a 6-a, din play-off, CFR Cluj face încă un pas,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X