Megamenu for Bootstrap
 


București, 20 Noiembrie 2017

După victoria CFR-ului în deplasare cu Dinamo, campionatul devine mult mai interesant

Dinamo-CFR-0-2-et-18

Prin victoria cu scorul de 2-0, în meciul cu Dinamo, disputat duminică în Ștefan cel Mare, CFR Cluj trece pe primul loc al clasamentului și se distanțează la două puncte față de FCSB. După acest rezultat, Dinamo rămâne pe locul 7, de play-out, la 4 puncte față de Astra Giurgiu, ocupanta locului 6.

Golurile echipei CFR Cluj, au fost marcate în repriza secundă de Bilel Omrani, minutul 49 și Juan Culio, minutul 55, din penalty. În prima repriză, CFR Cluj a avut o mare ocazie de gol prin Hoban, care a tras puternic din afara careului, mingea lovind rădăcina barei! Trebuie spus că și Dinamo putea să marcheze prin Paul Anton, însă Arlauskis a fost la post.

Meciul din etapa următoare, care se va disputa tot pe Ștefan ce Mare, dintre Dinamo și CSM Poli Iași, este unul de 6 puncte, ambele echipe au câte 24 puncte, fiind despărțite de golaveraj. Ținând cont și de meciul echipei Astra, care va întâșni la Giurgiu pe FCSB, o echipă rănită în urma înfrângerii de la Iași, putem spune că lupta pentru un loc de play-off și cea pentru titlu, este mai palpitantă ca niciodată!

Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, atacantul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „Eu cred că am făcut o primă repriză slabă, chiar foarte slabă, nu ne-am regăsit. Cred că și terenul și-a pus amprenta asupra jocului, pentru că este un teren greu, în care m-am simțit foarte obosit. În a doua repriză, am ieșit mult mai motivați, știam că trebuie să marcăm destul de repede ca să câștigăm acest meci. Este bine că ne-am trezit în a doua repriză, este bine că am obținut cele trei puncte, pentru că pe acest teren se câștigă foarte greu puncte.”

”Suntem lideri acum, dar contează mai puțin, pentru că în play-off, va fi un alt campionat, acolo va fi care pe care, dar sper să ne menținem acolo sus cât mai mult. Sinecer, mi-ar place să întâlnim Dinamo în play-off, pentru că este o echipă bună a campionatului și ar merita să fie acolo, dar totul depinde de ei, pentru că, este clar că nu le va fi ușor să prindă play-off-ul”, a spus în încheiere Ciprian Deac.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii