Megamenu for Bootstrap
 


București, 11 Septembrie 2017

După un meci cu decizii controversate de arbitraj, CFR Cluj învinge CSU Craiova, scor 2-1

CFR-Cluj-v-CSU-Craiova-2-1-et-9

În derby-ul etapei a 9-a, disputat Duminică, la Cluj, formația CFR câștigă cu scorul de 2-1, după ce arbitrul întâlnirii, Adrian Comănescu, temător, a luat unele decizii controversate, acordând acei `5%`, cu vârf și îndesat gazdelor!

Lui Adrian Comănescu i se impută faza din minutul 37, atunci când scorul era 0-0, a acordat ușor un penalty pentru CFR, la pătrunderea în careu a lui Ciprian Deac și o ținere reciprocă, cu fundașul Tiago Almeida. A acordat penalty și cartonal galben fundașului craiovean. După un timp, se consultă prin cască cu asistentul și schimbă cartonașul lui Tiago, acordând-ui pe cel roșu și eliminare. Au început protestele craiovenilor, atât ale celor din teren cât și celor de pe bancă și de aici s-a rupt echilibrul partidei.

Imediat, după transformarea penalty-ului de către Juan Culio, craiovenii puteau egala prin Mitriță. Mingea trimisă de acesta din fază fixă, a nimerit bara transversală!

CFR marchează și al doilea gol, făcut cadou de portarul Calancea, prin Balde, în minutul 64. La adăpostul celor două goluri, clujenii au început să se retragă în apărare, invitând practic pe cei din Craiova să preia inițiativa.

Cu 10 minute înaintea finalului de meci, noul introdus în teren, Burlacu, obține un penalty, ușor acordat de același Adrian Comănescu și transformat de Gustavo. Ultimele minute rămase din joc, au fost un calvar pentru clujeni, deoarece puteau să fie egalați, dacă atacanții craioveni erau mai atenți în fața porții lui Arlauskis.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii