Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 26 Mai 2016.

După un joc slab, România a remizat, scor 1-1, în amicalul cu RD Congo

Alibec, faza meci Romania-Congo, 1-1 Aflată în turneul de pregătire din Italia, în vederea startului Campionatului European de fotbal, România a terminat la egalitate, scor 1-1, cu reprezentativa statului RD Congo.

Elevii lui Anghel Iordănescu, s-au prezentat slab pentru acest meci, le-au lipsit ideile de joc, pasele în viteză, în comparație cu jucătorii congolezi, care arătau ca niște adevărați atleți.

Nicușor Stanciu a deschis scorul în minutul 27, primind practic, un balon cadou de la adversar, în fața careului, a înaintat câțiva metri și a marcat pe lângă portarul Kudimbana.

Cu trei minute înaintea finalului de meci, congolezii au reușit să egaleze prin Bokila, aducând astfel cu picioarele pe pământ, jucătorii lui Anghel Iordănescu, care în repriza secundă nu au dat randamentul așteptat.

După meci, selecționerul Anghel Iordănescu a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: "Din punctul meu de vedere, consider că am făcut o primă repriză bună, în care am avut inițiativa și am încercat să controlăm jocul prin posesie. Trebuia să închidem jocul la ocaziile pe care le-am avut și atunci, altul ar fi fost rezultatul final. Mai consider că în repriza a doua, am scăzut în joc și îmi pare rău că, jucătorii care au intrat, trebuiau să vină cu un plus, care să dea potență jocului și să ne aducă inițiativa".

În legătură cu trecerea banderolei de căpitan de echipă, de la Raț la Chiricheș, Iordănescu a spus: "Este decizia mea, întrucât și Chiricheș poate fi în orice moment căpitan al acestei echipe. Am încercat să-l las pe Răzvan să se concentreze, pentru că venea după o perioadă lungă de absență și să aibe responsabilitatea propriului joc. Mi-am dorit ca Chiricheș în noua postură să aibe mai multă responsabilitate și să facă o partidă bună, ceea ce a și făcut".

Următorul amical al României, va fi duminică, de la orele 20:30, la Torino, cu Ucraina, meci de la care iubitorii fotbalului din țară, așteaptă mai mult de la tricolori.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.