Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 26 Iulie 2015.

După trei etape, Steaua are minus 1 la clasamentul adevărului

Steaua-CFR-1-1Steaua nu a reușit să învingă pe propriul teren pe CFR Cluj, în meciul disputat sâmbătă, scor final 1-1. Mirel Rădoi, și-a odihnit prea mulți jucători, având în vedere meciul de miercuri cu Partizan Belgrad, din turul 3 al preliminariilor Champions League.

Steaua a pornit în forță partida și se părea că rezervele introduse pe teren vor să demonstreze că pot evolua la același nivel cu echipa standard. Astfel, în minutul 3, Neagu șutează din afara careului, iar portarul Mincă respinge mingea în bară!

CFR Cluj a deschis scorul prin Tiago Lopes, în minutul 16, iar golul care a adus egalarea pentru Steaua a fost marcat de Alexandru Tudorie, în minutul 58.

Golul lui Lopes din minutul 16, a fost resimțit din plin de steliști, iar prima ocazie mai mare o consemnăm pe finalul primei reprize, atunci când Enceanu a șutat din afara careului, mingea fiind reținută din plonjon de Mincă.

După pauză, Grădinaru a luat locul lui Iancu și Steaua a jucat mult mai bine, reușind egalarea prin Tudorie, din pasa lui Alcenat. În minutul 78, Hamroun reia cu capul deosebit de periculos însă Mincă respinge în corner de sub transversală. După câteva minute, noul introdus Mihalcea șutează din poziție singur cu portarul Mincă, pe colțul lung și ratează.

În minutele de prelungire a meciului, Tiago putea să marcheze golul victoriei, mingea a lovit vinclul porții lui Niță.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.