București, 09 Septembrie 2018

După trei etape, Rapid București preia șefia clasamentului seriei a 2-a, din Liga a 3-a

Vasile-Maftei-2018

Sâmbătă pe stadionul Giulești, Rapid învinge cu scorul de 5-0, într-o partidă televizată de Digi Sport 1, echipa Delta Dobrgea Tulcea și preia șefia clasamentului seriaei a 2-a.

După prima repriză, Rapid conducea cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Vlada, minutul 4 și Cârstocea, minutul 31. După pauză, au mai punctat Matulevicius, minutul 50, Jurj, minutul 86 (pen) și Goge, minutul 90+4.

Rapidiștii nu s-au întrebuințat prea mult, altfel diferența de scor putând fi mult mai mare, întrucât marți, au jocul de Cupa României, din faza a 4-a, cu Daco Getica, fosta echipă Juventus București, care evoluează în Liga secundă.

Fundașul echipei Rapid, Vasile Maftei, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Până la urmă suntem în grafic, am pierdut două puncte în etapa trecută, în prima etapă, chiar dacă n-am făcut un joc foarte bun, am reușit să câștigăm. La Popești, am câștigat un punct, ca să zic așa, pentru că nu meritam mai mult de un punct. În schimb, astăzi am câștigat fără drept de apel și nu s-a născut niciodată echipa care să-i bată pe toți. Trebuie să ne punem în gardă, să luăm meci cu meci, pas cu pas și să vedem ce va ieși. Este clar că, diferența dintre Liga a 4-a și Liga a 3-a, este alta. În Liga a 4-a, am defilat, am învățat suporterii cu foarte multe goluri și foarte multe victorii și normal, toată lumea așteaptă să mergem la fel în Liga a 3-a. În Liga a 3-a, sunt jucători, care chiar au cochetat cu primele Ligi, cu Liga a 1-a, chiar dacă sunt mai în vârstă, știu jocul. Sunt echipe grele, pe terenuri care deabia sunt omologate. Cu siguranță, ne așteaptă bătălii, când joacă contra Rapidului, toate echipele vor să câștige, vă dați seama, mai ales când jucăm pe Giulești, se joacă și în nocturnă.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

P

P

 

Ivan-Pesic-Dinamo

Citește și: Declarația lui Ivan Pesic, autorul golului decisiv pentru Dinamo, în meciul cu Hermannstadt

Mijlocașul echipei Dinamo, croatul Ivan Pešić, de 26 ani, introdus în teren de antrenorul Florin Bratu în minutul 75, avea să să marcheze golul victoriei,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X