București, 06 Octombrie 2019

După trei eșecuri consecutive, Gaz Metan obține victorie în partida cu Academica Clinceni

../Imagini-008-2019/Gaz-Academica-2-1

Pe propriul teren, într-o partidă a etapei a 12-a, Gaz Metan a reușit să învingă sâmbătă, cu emoții Academica Clinceni, scor 2-1, fără aportul antrenorului principal Edy Iordănescu pe bancă, fiind suspendat.

Cei doi frați din familia Buș, Sergiu și Laurențiu, au jucat unul contra celuilalt, primul în formația gazdă, care a și reușit primul gol al formației sale în minutul 70, iar celălalt în formația ilfoveană. Al doilea gol al echipei Gaz Metan, a fost marcat de Dumitru Cardoso, în minutul 72. Singurul gol al oaspeților, a venit în minutul 84, autor Patriche.

După acest rezultat, Gaz Metan ocupă locul 4 în clasament, cu 21 puncte, iar Academica staționează pe penultima poziție, cu 9 puncte.

Atacantul echipei Gaz Metan, Sergiu Buș a declarat după victoria cu Academica, la televiziunea Digi, următoarele: „Noi concurăm cu echipele mai mici în competiție și atât timp cât câștigăm și rămânem acolo sus este foarte bine. Fratele meu, Laurențiu, m-a felicitat după gol și după victorie, mai cu jumătate de gură, așa să zic. A fost o plăcere pentru noi să jucăm unul împotriva celuilalt, cred că este al treilea meci, este 2-1 la mine, jocul este strâns, dar atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fotbal, asta este cel mai bine.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Chelsea-Valencia-0-1

 

Citește și: Chelsea a debutat cu stângul în grupa H, din Champions League, scor 0-1 cu Valencia

Calificată direct în grupele Champions League, urmare a câștigării trofeului Europa League, din ediția trecută, Chelsea a fost nevoită să părăsească învinsă...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X