Megamenu for Bootstrap
 


București, 03 Martie 2017

După șapte victorii consecutive, Astra urcă pe locul 3, asigurând-uși un loc de play-off

Iasi-Astra-2-3-gol-Niculae

Joi, în restanța din etapa a 23-a, Astra Giurgiu a câștigat la Iași, scor 3-2, asigurând-uși locul de play-off, cu o etapă înaintea finalului sezonului regular. În acest moment, 4 echipe se luptă pentru cele 3 locuri rămase pentru play-off, CFR Cluj, CSU Craiova, Gaz Metan și Dinamo.

Meciul dintre CSU Craiova și Gaz Metan, este de departe cel mai important al etapei a 26-a. Cine pierde meciul nu mai prinde play-off-ul, în cazul în care Dinamo învinge în deplasare cu Pandurii. La meci egal și coroborat cu o eventuală victorie a echipei Dinamo la Pandurii, Gaz Metan este în play-out. La egalitate de puncte cu CFR-ul, Gaz Metan este dezavantajată la meciurile directe.

În cazul că, atât CFR Cluj și CSU Craiova pierd meciurile de duminică și Dinamo câștigă, CFR Cluj nu va prinde loc de play-off, întrucât meciurile directe o avantajează pe CSU Craiova.

În meciul restanță de la Iași, echipa mai experimentată, Astra a câștigat, iar elevii lui Marius Șumudică, speră să termine ciclul de play-off, între primele trei echipe, care asigură automat loc de participare în cupele europene în viitorul sezon!

Golurile echipei Astra au fost marcate de foștii rapidiști: Daniel Niculae, Cristi Săpunaru și Filipe Teixeira, în timp ce pentru ieșeni au marcat Ștefănescu și Andrei Cristea.

Antrenorul echipei Astra, Marius Șumudică, a declarat după meci, la televiziunea Dolce Sport, următoarele: "Astăzi, am realizat mai multe obiective, unul care intră în istoria Astrei, pe lângă titlu și ceea ce am realizat, privind o calificare europeană, este o înlănțuire de 7 victorii consecutive, cu 21 puncte realizate. Am demonstrat că suntem o echipă matură, o echipă care poate reveni de la scorul de 2-1, o echipă care a jucat astăzi fără Budescu, creierul echipei noastre. Am jucat, să zic așa, cu cuțitul la os, având în vedere că, din primii 11, patru jucători erau la primul cartonaș dacă-l primeau, să nu mai poată juca duminică sau luni."

"Am făcut practic două cadori în prima repriză, două greșeli foarte mari ale jucătorilor mei, după care am revenit și am câștigat această partidă. Îmi felicit jucătorii și sper ca luni când vom fi programați, să mai luăm trei puncte și să rămânem pe locul 3", a mai spus în încheiere Marius Șumudică.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii