Megamenu for Bootstrap
 


București, 21 August 2017

După șapte etape, campioana FC Viitorul, se află la a patra înfrângere

Florinel-Coman-si-Mitrita

FC Viitorul pierde meciul de pe teren propriu, disputat duminică, cu CSU Craiova, scor 2-0, aflând-use deja într-o postură deloc pe placul antrenorului Gheorghe Hagi, locul 11 cu numai 5 puncte acumulate!

După ce a vândut principalii jucători care au contribuit la cucerirea titlului din ediția trecută de campionat, Gheorghe Hagi, caută soluții de redresare a echipei din mers. Nu a pus mare preț nici pe dubla cu Salzburg din play-off-ul Europa League, întrucât au fost transferați la FCSB, Romario Benzar și Nedelcu, chiar înaintea primei manșe, pierdute pe propriul teren.

Golurile oltenilor, au fost marcate de Alexandru Mitriță, fost component al trupei lui Gheorghe Hagi, în minutele 27 și 71. Primul gol, (vezi imaginea) a fost marcat în urma unei preluări largi în propriul careu a lui Florinel Coman, iar al doilea a fost marcat cu o scăriță, din pasa lui Ferreira.

După meci, mijlocașul echipei CSU Craiova, Alexandru Mateiu, de 27 ani, a declarat pentru postul TV Digi, următoarele: „Am obținut trei puncte foarte importante, pe terenul campioanei, unde greu se câștigă. Aici, Viitorul joacă un fotbal de mare calitate. Ne bucurăm și anul trecut am bătut cu 1-0 și acum cu 2-0. Sperăm să continuăm așa, pentru că avem un lot bun. Următorul meci îl avem acasă, cu Gaz Metan și nu avem voie să facem pași greșiți.”

În urma victoriei reușite pe terenul Viitorului, CSU Craiova se află provizoriu, pe poziția secundă a clasamentului, cu 15 puncte, tot atâtea cât are și FCSB, despărțite de golaveraj.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii