Megamenu for Bootstrap
 


București, 16 Aprilie 2017

După patru eșecuri consecutive, Astra câștigă cu 3-1, meciul din deplasare cu CSU Craiova

Craiova-Astra-1-3-play-off

Marius Șumudică și Astra Giurgiu, au reușit să treacă prin perioada nefastă de patru eșecuri consecutive și să învingă CSU Craiova, scor 3-1, în partida disputată sâmbătă, în deplasarea de la Pitești.

Gazdele au beneficiat de două penalty-uri, unul corect acordat și ratat de Zlatinski în minutul 4, celălalt, ușor acordat, aproape inexistent, de centralul Marcel Bîrsan și transformat de Gustavo, în minutul 52.

Astra a avut meciul la discreție, experiența jucătorilor și dorința de victorie și-au spus cuvântul. În minutul 2, Alex Ioniță a deschis scorul din pasa genială a lui Budescu, pentru ca în minutul 35, Buș a mărit avantajul la 2-0. Săpunaru a stabilit scorul final de 3-1, în minutul 66, cu un șut cu capul, mingea fiind ușor deviată de Măzărache.

De la Astra, s-au făcut remarcați Constantin Budescu, Sergiu Buș, Cristi Săpunaru, portarul Plamen Iliev, precum și Alex Ioniță, care face progrese de la meci la meci.

Deși a evoluat slab, Andrei Ivan, în flash interviul acordat la televiziunea Digi, se laudă singur, spunând: "Mă apasă așa ceva, că nu marchez, dar joc bine pentru echipă, asta contează și dau pase!"

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii