București, 11 Martie 2018

După o evoluție slabă, Astra pierde în deplasare cu CSU Craiova, scor 0-1, în prima etapă din play-off

Alexandru-Mitrita-gol-min-82

Sâmbătă , pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, pe un gazon deplorabil, CSU Craiova a câștigat cu scorul de 1-0, împotriva echipei Astra. Singurul gol fiind marcat în ultima parte a meciului (ninutul 82) de Alexandru Mitriță, din centrarea scurtă a lui Mateiu.

În afara câtorva șuturi spre poartă, Astra Giurgiu nu a reușit să-și creeze nicio ocazie de gol, contând în apărare, în speranța obținerii unui scor alb. Nu putem să nu-l remarcăm pe Erico, care a jucat cel mai bine în compartimentul defensiv.

De remarcat inspirația lui Devis Mangia în schimbările efectuate pe parcursul reprizei secunde, Băluță și Mateiu au revigorat jocul, iar ultimul a fost și autorul pasei de gol pentru Mitriță.

Prin victoria obținută, CSU Craiova a trecut provizoriu în clasament peste FCSB, cu 29 puncte, ocupând locul secund, la 4 puncte distanță față de CFR Cluj, care ocupă primul loc.

Antrenorul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat după meci la televiziunea Digi următoarele: „Echipa a făcut un joc bun, am controlat partida. Am avut un adversar care sa apărat foarte bine. A fost foarte dificil să jucăm, nu-mi place să repet, echipa a făcut câteva greșeli tehnice, care s-au datorat în principal stării gazonului. Este foarte dificil să construiești pe un asemenea teren. Am avut clar posesia mingiei, am controlat jocul, am pasat foarte bine de multe ori și din acest motiv vreau să-mi felicit jucătorii. În prima parte, ne-am creat multe ocazii de gol, iar în repriza a doua, a fost un jucător de la Astra, care a scos mingea de pe linia porții.”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii