București, 18 Noiembrie 2019

După o evoluție bună, U Cluj obține scor egal pe terenul echipei Turris Oltul

../Imagini-008-2019/Turris-v-U-Cluj-1-1

Aflată în revenire de formă, Universitatea Cluj are un parcurs destul de bun în ultima perioadă. Astfel în partida disputată duminică, din cadrul etapei a 18-a, a Ligii secunde, U Cluj a obținut un scor egal, 1-1, pe terenul echipei Turris Oltul. Pentru echipa din Turnu Măgurele, Adrian Voicu a deschis scorul, încă din minutul 3, cu un șut deviat din afara careului, iar U Cluj a reușit să egaleze în minutul 44, prin Cristi Gavra, cu o reluare cu capul de la 14 metri.

În ultimele 5 jocuri din liga secundă, echipa Universitatea Cluj, condusă de pe margine de Adrian Falub, a obținut două victorii și trei egaluri. În optimile Cupei României, a pierdut la limită în fața echipei FCSB, tot după o evoluție bună, punând mari probleme echipei antrenate de Bogdan Vintilă.

Turris Oltul, echipă ce începuse excelent ediția de campionat, cu Eric Lincar pe bancă, a schimbat antrenorul, când era pe primul loc, iar cu Marius Baciu pe bancă, a început să apară rezultate mai slabe, coborând în clasament pe locul 4.

Tehnicianul echipei U Cluj, Adrian Falub, a declarat după egalul obținut cu Turris, la televiziunea Digi, următoarele: „Este o serie pozitivă de jocuri pentru noi, având în vedere că, eu când am preluat echipa, erau patru înfrângeri din cinci meciuri. Suntem pe un drum ascendent, dar avem nevoie de puncte. Azi am început meciul, practic de la 1-0 și asta ne-a dat planurile peste cap. Când începi de la 1-0, este dificil după aceea să joci, dar eu cred că am făcut o repriză a întâia bună, am controlat jocul, am avut posesie și dinamică de joc, mult mai bună. Ne-am creat câteva situații, am reușit să marcăm un gol. A doua repriză, a fost mult mai echilibrată, în care am avut o ocazie enormă prin Gavra și dacă reușeam să marcăm, câștigam meciul. Una peste alta, este un punct pe care l-am scos pe terenul unei echipe bune și vedem ce va fi în continuare.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Golul-lui-Gallego

 

Citește și: Primele trei echipe ale clasamentului Ligii 1, au luat un singur punct, în runda a 14-a

O dată cu încheierea primei runde a returului, putem constata că primele trei echipe, din clasamentul Ligii 1, CFR Cluj, FC Viitorul și U Craiova...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X